Velkommen til bloggen min

søndag 23. oktober 2011

Svaner i kveldslys/swans in evening light
Jeg fikk vært en kort søndagstur ved Østensjøvannet i dag. Denne på bildet var grådig og ville ha brødsmuler vi ga den. Så kom barna som også var sultne. Bak noen busker sto en svane urørlig, til slutt kom den svømmende. Den er dessverre skadet, og vil nok ikke overleve vinteren. Foten er skadet så den svømte på skjeve ved at den klarte bare å bruke en fot. Ikke hadde den så mye krefter til å ta til seg mat heller. Stakkars svane. Det var vondt å se.

Men ellers er det alltid morsomt å være der. Jeg har flere svanerbilder, men legger ut bare et par denne gangen. Svaner er vakre!Her danner de nesten en hjerteform sammen

6 kommentarer:

 1. Hej Kjersti!
  Vilka drömbilder du fått här på "vårt" älsklingsmotiv! :) Är väldigt sällan jag sett dem simma så där med vingarna faktiskt och den andra bilden var så supergullig!

  Det lät sorgligt med den skadade svanen! Kan man inte få någon viltvårdare eller fågelexpert inom kommunen (heter kanske fylke på norska?) att försöka ta sig en titt på den? Den har kanske bara trampat på en glasbit eller något?

  Tack för dina fina kommentarer hos mig!
  Ska läsa ditt inlägg om fågelhuset också!
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Hei Pia, så god du er med kommentarene dine, tusen takk! Javisst er det "vårt älsklingsmotiv",:) Vakre vakre er svanene. Jeg har heller ikke sett så ofte at de svimmer sånn med vingene, de ser nesten gjennomsiktige ut, og "fluffy". Ja, det var trist med den skadede svanen. Jeg vil tro at viltnemda er varslet og kommunen, ja, heter kommunen på norsk. Jeg tror det er mer alvorlig enn en glassbit, den virket nesten døende i går. Tror det er for sent for den. Mannen min sier de bare kommer til å skyte den, men jeg går i tanker om at man kunne ringe noen. Skal sjekke opp det.

  Dine svanebilder er også nydelig, skal legge inn kommentar av den nydelige svanungen med alle uttrykkene der den koser seg og hviler.

  klem fra KJersti

  SvarSlett
 3. Virkelig nydelige bilder. Du klarer å fange øyeblikkene.
  Leit med skadet svane, men sånn er vel naturen dessverre. Ikke alle klarer seg. Vi får krysse fingrene og håpe at det ordner seg på et vis.
  Klem Mona

  SvarSlett
 4. Tusen takk, min skjønne Mona:) Snille kommentarer. Det er øyeblikkene man må prøve å fange med fotoapparatet, krever trening, skulle gjerne slått opp kamuflasjetelt i skogen til våren og bare vente på at skogens dyr dukker opp:)) klem:))

  SvarSlett