Velkommen til bloggen min

tirsdag 18. oktober 2011

mer himmel og måne over Oslo


Noen la igjen kommentar på bildene mine, og jeg fikk godt råd om å lage mer himmel på bygningene jeg la ut bilde av på lørdag. På Stena Line var det ikke mer himmel å hente, men på havnelageret, operaen og bygg under konstruksjon ble det mer luft i overkant, men operabildet er ikke så fint som det forrige syns jeg. Men her er nye variasjoner, og når det gjelder foto er det mye som hverken er "riktig" eller "galt"; men som handler om smak og behag.  Har med ett jeg ikke hadde med sist, det er måne over Oslo. 

4 kommentarer:

 1. Hejsan Kjersti!
  Tusen tack för dina fina kommentarer hos mig! Blir så glad av att du tycker om att följa min blogg! :)

  Din bild med månen här ovanför blev ju superläcker! Har kikat i inlägget under och försökt jämföra dina olika bilder och jag tror nog att jag håller med om att lite mer luft inte skadar ibland. Det beror ju helt på vad man vill visa med sina bilder. Tycker du fick fram så fin stjärnglans från lamporna på kranen!

  Läste också din roliga beskrivning av fallet av stolen, svanarna och blixten! Tur du inte slog dig värre! Och bra att det löste sig med blixten igen!
  Ha det gott!
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Hei Pia, og takk for lang og koselig bloggkommentar. Jeg må jo følge bloggen din med så mye flott fotografering. Takk for fint kommentar om månebildet. Så koselig at du har jamfört mine bilder, og jeg er så enig om at mer luft i bildet var fint. Det var sånn at jeg hadde bare det ene bildet av operaen som hadde så fin speiling, men som da manglet "luft" og bildet av båten er tatt i mørket, jeg så absolutt ingenting, så derfor ble det som det ble. Og når det gjelder de byggverkene, så var bildet skjevt, og i prosessen med å rette opp kuttet jeg av toppen, haha, mange ting å huske på når man skal ta bilder og senere redigere på dem. Og jeg er enig i at stjerneglansen nå kom bedre fram, jeg hadde jo kuttet det av i de forrige bildene.

  Haha, leste du om fallet, ja, det var jo morsomt egentlig når jeg ikke slo meg. Det var tur, men jeg falt bare fra en stol som i grunnen knelte under meg fordi jeg satte meg på den skjevt. Jeg hadde tykk dynjakke på meg som tok av for fallet.) Ha det godt du også, Pia, og takk for kommentar.) Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 3. Nydelige og stemningsfulle bilder. Likte så godt det av Havnelageret jeg da - så gyllent og vakkert. Ser ut som alt er laget av gull :o)
  Klem Mona

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Mona:) Artige assosiasjoner du får av Havnelageret!! Klem fra Kjersti

  SvarSlett