Velkommen til bloggen min

søndag 3. juli 2011

Å sitte ute i sommernatta i Stavern er lise for sjelen

 

Bedre blir det ikke når det gjelder varme i landet vårt. Jeg sitter ute, skriver på PC’en. Deilig, deilig.

Skåret i gleden er at det har regnet så mye at vi har fått ny oversvømmelse her, plenen er ødelagt, og pengene vi la ned i  jord og betaling til bonden, har vært bortkastet. Heldigvis klarte Sigmund å få ut bilen som var  innesperret av alt vannet. Nå er det en liten bekk i åker nr 2 som lager problemene, og Sigmund oppsøkte ham i dag, og han skulle komme i morgen. Da håper jeg det blir gjort noe. Sånne praktiske ting er jeg utrolig god på å ikke la påvirke meg følelsesmessig.

Derfor sitter jeg altså ute med skikkelig kveldsstemning i Stavern. Nabobarna leker med ball, fuglene kvitrer og det er liv på de fleste hyttene.  Jeg sitter egentlig midt i “drømmen” fra i vinter!

4 kommentarer:

 1. En hytte i Stavern er ikke å forakte. Jeg så en som virket helt ok, bortsett fra prisen da. Nesten 6 mill er i overkant mye, for å si det mildt.

  Dere har brått fått sjøutsikt? Sett ut fisk, så får du middag fra terrassen, det ville vært noe, ikke sant? Eller kanskje ikke, er vel best å få ting tilbake til normalen, hehe..

  SvarSlett
 2. Vår er nok ikke verdt 6 mill altså, langtifra, og det er ikke sjøen som har kommet oppi hytta, men regnvann fra en åker. Men å fiske hørtes koselig ut! Takk for kommentaren!

  SvarSlett
 3. Så kjedelig at alt arbeid og ditto utgifter går føyken fordi bonden ikke følger opp jorda si'! På tide med noe tilbake fra den mannen!!!!
  Forøvrig - du er god på å ta det med fatning, skjønner jeg :)

  Kos deg i sommervarmen i Stavern. Vi får nyte disse kveldene med deilig temperatur og oppholdsvær. Selv stod jeg ute med Elna-pressa til langt på natt og presset alle batikkstoffene mine! Nå er det batikkreduksjon på gang :D og jeg får meg kanskje noen batik-tepper i løpet av sommeren.

  SvarSlett
 4. Kjære Anne, tusen takk for kommentar. Ja, må ta oversvømmelsen med fatning, det er faktisk to bønder, og jeg tror en av dem kunne gjort noe. Vi får se de an, det renner en liten bekk fra det ene jordet til vår tomt. Ja, det er så nydelig ut, bare å nyte. Sto du ute og presset stoffer, så koselig!! Batikkstoffer er de fineste, syns jeg, gleder meg til å se produksjonen din utover høsten, greit å redusere lagrene litt innimellom! GOD SOMMER DU OGSÅ!!

  SvarSlett