Velkommen til bloggen min

tirsdag 12. juli 2011

Jeg blir ofte både berørt og rørt av mennesker jeg møter

 

IMG_5304

 

Livet består av menneskemøter. De er viktige for meg. I denne Stavern-sommeren så langt har jeg opplevd flere mennesker som har rørt meg, både kjente og ukjente. To av de ukjente var en jente på cirka 15 som jeg møtte på stranda, og det ble en prat om foto, og så fikk vi en helt spesiell kontakt. Det samme skjedde i går i Helgeroa hvor vi spiste deilig middag. Det kom en kvinne på min alder og satte seg ved et bord, hun så veldig ensom ut. Det var bare oss og hun i restauranten, og etter hvert begynte vi å prate, og hun åpnet opp for ting i livet sitt, og det gjorde jeg også, og det ble enda et fint møte. Både at hun åpnet seg og innholdet i det hun fortalte rørte meg veldig.

Så er det min pappa som av og til er så god at jeg kjenner det sprenge på av datterkjærlighet. Han hadde med seg denne vaffeloppskriften til Stavern. Han er av typen som samler på ting (akkurat som meg), og gjemmer på utklipp og er i det hele tatt opptatt av mange detaljer som mange andre overser. Jeg ble veldig rørt da han la denne vaffeloppskriften på bordet der det står at han laget dem i 2008 og i 2011, og hvor godt de smaker, og opplysningen om at det blir 14 plater av en halv oppskrift. Jeg smelter for sånt!

Vi hadde ikke vaffeljern, og min pappa syns også vi trengte mikrobølgeovn her på Stavern. Pappa brukte flere timer på internett og lette opp best i test-sider på både vaffeljern og mikrobølgeovn, samt at han tok mål av høyde på mikrobølgeovn så det skulle passe under skapet vårt.

Dagen etter dro han og Sigmund til Larvik og kom tilbake med både mikrobølgeovn og vaffeljern.

Og selvsagt laget jeg vaffelrøre og stekte dem, og de var helt nydelige. Kan anbefales!

 

IMG_5219 - Kopi kopiera

Stavern-sommer i blått slik det er her akkurat nå

2 kommentarer:

 1. Hei Kjersti!
  Vi var elleve til kaffe i går! Laget vaflene "dine". Vellykket! Så takk skal du ha!
  Du har det fint i Stavern! Unner deg det!
  I går kveld kom et rådyr med tre små kalver på besøk i hagen - gyllent øyeblikk - men litt for mørkt for fotografering. Like etter kom elgen! Snakk om!

  Fortsatt god sommer fra Bjørg

  SvarSlett
 2. Så koselig at du hadde besøk, og at du brukte vaffeloppskriften da.) Bra det ble velykket. Håper du også har en nydelig sommer. Ja, det er fint å være her i Stavern, synd sommeren går fort, men får ta vare på dagene og øyeblikkene. Rådyr med tre kalver er absolutt et gyllent og vakkert øyeblikk! Det er en flott egenskap å kunne se de små ting rundt en også . Haha, og så kom elgen også) Da må du gå helt innpå med blitz hvis det er mørkt og med elgen er det vel litt skummelt. Fortsatt god sommer til deg også, og tusen takk for kommentaren!

  SvarSlett