Velkommen til bloggen min

onsdag 4. juli 2012

Sommertid, sommertid-bilder om litt av hvert


Endelig er varmen her. Det er sommertid. Det er tid for å nyte livet i feriemodus. Om det blir blogg i løpet av sommeren vet jeg sannelig ikke. Tror antall lesere nå er forsvinnende liten. Her er likevel et knippe bilder om litt av hvert

SvanebarnI dette miljøet bor jeg:


min elskede:


Takk til deg som er innom bloggen min! Nyt sommeren!


6 kommentarer:

 1. Hej Kjersti!
  Superfina bilder igen! Den där svanfamiljen har ju inte valt någon bra plats, hoppas de klarar sig från att bli påkörda av någon bil.
  Närbilden på knölsvanen var jättebra!

  Det blir inte lika mycket bloggande eller skrivande av kommentarer nu, vi måste ju vila och hämta nya krafter nu på sommaren , eller tycker du inte?

  Grattis till din pappa! Härligt när de är så där pigga vid den höga och aktningsvärda åldern.
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Kjære Pia! Tusen takk! Ja, svanefamilien er ved veien, og veien er rett ved elven. Men folk mater dem på veien, så de venner seg til å være i fare. Vet du, jeg er så lei meg for en av barna er allerede påkjørt. Nå vet jeg ikke hvor mange som er igjen. Men jeg er på en facebokside for de som bor i Kirkebygda hvor disse holder til. Så en er allerede påkjørt. Så skjørt vet du med de små svanebarna som så vidt kan gå.

  Tusen takk for gode ord om nærbildet. Den ser ikke så blid ut, men den var kjempeblid. Jeg var bare en meter fra den. Dessverre hadde jeg ikke med mat for vi kom helt tilfeldig over dem, og det er ikke ved Østensjøvannet der jeg pleier å fotografere.

  Ja, nå må vi hvile og hente opp energi som vi skal ha til høst og vinter. Hvordan er været (väderet) hos deg? Her er det blitt sommervarmt med litt ustabilt med at det kommer noen regnbyer.

  Tusen takk for grattis til min pappa. Det er presis i dag han har sin bursdag, 4. juli. Ja, jeg er lykkelig for at han er lykkelig. Han har det så fint nå. Det er jo til å bli rørt av:)

  Tusen takk for varm kommentar, Pia!!!! GOD SOMMER til deg, jeg skal kikke innom bloggen din og kommentere. :)

  GOOD KLEM fra Kjersti

  SvarSlett
 3. Helt herlige og flotte bilder. Blir glad av å se på dem.
  Ønsker dere en riktig god ferie :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære Marigold! Tusen takk!! Så hyggelig at du blir i godt humør av å se bilden mine, da!! Ønsker deg en god sommer også:))) beste hilsen fra Kjersti

   Slett
 4. Hei, mange deilige bilder igjen, av fugler. Må bare fremheve bildet med piken med de fargerike og kontrasterende klærne, hun som gir svanen mat. Det nesten spretter ut av skjermen, til meg, det bildet.

  God sommer til deg. Jeg stikker innom, for å se om det skjer noe her hos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei "gamle ugle", tusen takk for at du tok deg turen innom bloggen min, og takk for koselig kommentar:)) Det du skriver om piken som gir svanen mat, du? Det er en venninne av meg som er supergod til å fotografere og se komposisjoner, hun reagerte likt som deg. Det setter jeg veldig stor pris på. Tipper vi ser det samme. Det er noe "magisk" der, som ikke jeg tar æren for altså, men som bare sto foran meg, og jeg så det etterpå at jeg hadde "fanget" noe jeg likte.

   GOD SOMMER til deg også!! Jeg kommer innom bloggen din også:) Beste hilsen Kjersti

   Slett