Velkommen til bloggen min

mandag 9. juli 2012

Instagram og andre sosiale medier

Om noen som har vært på bloggen min har oppdaget de små rutene til høyre med bilder, så er det bilder som jeg har lagt inn på Instagram. Instagram er bare enda ett sosialt media som facebook, twitter og lignende. Forskjellen er at Instagram er bare bilder.

Det blir i grunnen litt for mye for meg med alt dette. Men det er morsomt. Bilder er jo en "fortelling" som kan si kanskje mer enn ord noen ganger. Derfor lar jeg meg fascinere. Folk tar bilder med ulike applikasjoner som tilhører iphone og andre lignende telefoner. De gir effekter som kan være artige.

I kjølvannet av gleden over dette, kommer det at min friske tid er kort og at jeg fort får dårlig samvittighet hvis jeg ikke klikker "Like" på bildene til noen som har klikket "like" på mine bilder. Så jeg lurer egentlig på om jeg lager litt ekstra stress for meg selv.

Forresten: Jeg er i Stavern. Store ting skjer, men det kommer i senere blogginnlegg.)

Været er varmt og sola har skint i hele dag!


2 kommentarer:

 1. Mina barn har det där Instagram och jag tycker på mammors vis att det blir lite för mycket med allt som man kan vara med på och lägga ut bilder på. Jag var länge motståndare till FB också men är med där nu, fast mycket blygsamt. Egentligen tycker jag det är skojigast med bloggen för där bestämmer man mer själv och det är jag van vid från min egen hemsida.
  Lite tankar från mig bara.
  Ha det gott och kram igen. Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallo Pia. Jeg er enig i at det kan bli mye med alle ting som skjer på internett. Nå skal det sies at Instagram er morsommere enn facebook for oss som liker bilder, der kan man bla og bla i vakre bilder hvis man kommer over dem. Ah...er du på facebok, kan du ikke legge meg til på vennelista di:? :) selv om du er der veldig blygsamt:) Jeg syns også det er skojigast med bloggen, der bestemmer man.. Jeg ser at det er mange innom siden min, men få kommentarer, men jeg legger ut bilder for min egen del. Det blir en slags dagbok på nett. Så koselig med tanker fra deg.

   Jeg liker facebook, har jo fått kontakt med mennesker jeg ikke har sett på 40 år, hihi:)) Men så er fortid og nåtid flettet sammen selv om man kun har hverandre på facebook, dessuten er det mange fotogrupper på facebook.)) Håper du har det fint i sommer, som jeg skrev et annet sted, jeg skal titte innom bloggen din, Kjære Pia!! KLem og kram fra kjersti

   Slett