Velkommen til bloggen min

lørdag 14. juli 2012

SARA har vært hos oss i én uke, og tomta vår står ikke lenger under vann!!


SIGMUND OG SARA 

Sigmund og Sara

Jeg hører om regn i Oslo og omegn. Her i Stavern har det vært sol i én uke, riktignok ikke de varmeste temperaturer, men bare noen få regndråper. Den store gleden er at vi endelig har fått drenering på tomta vår. De som leste bloggen min i fjor, vet at vi ikke engang kunne kjøre og parkere på egen tomt grunnet oversvømmelse, kan leses her ved å klikke:

Om oversvømmelsen på tomta vårog her:

Om oversømmelsen på tomta vårNå har vi fått en kum her, den kostet oss 30 000 kr. Det kunne kanskje diskuteres hvem som skulle betale dette, men vi betaler, orker ikke noe bråk eller uthaling. Nå kan vi igjen kjøre inn på egen tomt!!


Så nå er tomta nesten i orden, og vi har mer enn nok med å bli kjent med vårt nye familiemedlem: Sara! Skjønne, skjønne hunden med det fantastiske gemyttet. Jeg skryter sikkert når jeg sier at hun la seg pent i hundesenga allerede fra første natt uten et kny. Hun skjønner at hun skal ut når hun skal gjøre seg ren, hun kan snart "sitt" og hun lyder navnet sitt.

Hun har fått haugevis av leker, og er det ikke pussig, i vår iver etter å sørge for at hun har nok leker, så falt øynene på en tom dorull, så en dorullsholder var midt i blinken, det samme var en liten tennisball.
Så møtte vi mennesker og hundeeiere på vår tur. Denne finske lapphunden var en ung alfahann med bare muskler (ifølge eieren), han flekket tenner og bjeffet i ett, ikke rart min lille skjønnhet gjemte seg bak pappas rygg.Lille Sara i den store verden

Det er svært vakkert her i Stavern og omegn, følgende bilder er tatt med utsikt fra kyststien mot Rakke:

Ønsker deg som er innom bloggen min en fortsatt vakker sommer enten det regner eller er sol:) Sommer er det uansett!

2 kommentarer:

 1. Kanskje hun er på sitt mest fortryllende når hun gjemmer seg bak pappas rygg!
  Nydelige bilder!
  Hilsen Otlo

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Otlo. Jeg syns også hun er på sitt mest fortryllende når hun gjemmer seg bak pappas rygg.)) fortsatt god sommer til deg.))) Hilsen Kjersti

   Slett