Velkommen til bloggen min

fredag 20. juli 2012

Sommerlykke-besøk-hunder-Stavern


Forloveden til min nevø og nevø

Som overskriften antyder: Her i Stavern er det sommerlykke, besøk av hunder og mennesker og aller viktigst er jo vårt fantastiske nye familiemedlem, Sara, en shetland sheepdog. Hun er en strålende hund med et fantastisk gemytt. Vår oppgave er å bevare og styrke alt som er fint med henne. Hun er snart 4 måneder, og har allerede lært seg navnet sitt, å komme og sitte, og hun går til døra når hun skal på do. Viktigst av alt er at hun er utrolig hengiven både mot mennesker og hunder. Og så er hun GLAD, HELE TIDEN. Det er smittsomt. Sara gjør meg lykkelig. Hun er både glad, morsom og veldig kosete. Dessuten virker hun intelligent. Her er hun helt motsatt en dachs. En gjeterhund vil gjerne lære. En dachs vil gjerne jakte. Enkelte ting har valper felles: De liker å tygge på ting, og de liker å rappe med seg ting. I øyeblikket vil Sara helst tygge på et helt spesielt stolbein og hun har rappet den ene skoen min som jeg ikke finner igjen. Vi prøver å avlede henne med å gi henne noe annet å tygge på en stolbeinet. Vi har kjøpt masse leker til henne, og det morsomme er at favoritten er en dorullholder, altså hylsen til dorullen. Den kaster hun opp i været for så å fange den. Oppsummert så elsker hun sko, bordbein og tomme dorullhylser.

Sara

På under én uke har vi hatt besøk av tre hunder: Amanda, Tingeling og Fiona.  Tingeling er en valp på alder med Sara. Hun er en finsk lapphund, og det var full fart da hun var på besøk med sine eiere, min nevø og hans forlovede.


Dette er Tingeling. Hun er en finsk lapphund på 9 uker. Og hun var i vill lek med Sara.

Sara


Å studere valper i lek er en sann glede. Det kommer bilder under her, og det kan se ut som det går vilt for seg, men det var ingen knurring eller biting, bare gøy. Når Tingeling la seg for å sove, ble Sara utålmodig og dyttet litt borti øret til Tingeling for å få henne med på leken igjen.Ball er alltid populært


Dette ser litt tøft ut, men det er bare lek.Så plutselig er leken over, og da er de som små "babyer" og kan ligge i armkroken


Nydelige Tingeling på 9 uker, og hun kommer fra Sverige 


Hun var skikkelig "bamsete"


Det ble mange bilder, og nesten vanskelig å velge ut til blogg.

Sara i armkroken, og der trives hun veldig godtLykke å ha en sånn i hver  armkrok


Forloveden til min nevø og Tingeling

Ekte og betingelsesløs kjærlighet

Forloveden til min nevø

Og dette er Fiona, en norwitchterrier som er 2 år og helst vil kose. Hun lot valpene leke, mens hun rolig betraktet


Nevø og forlovede, to skjønninger! 


Nevøen min

Tingeling og meg

Sigmund

Så var det en annen dag vi fikk besøk av den vakre shetland sheepdogen, Amanda og hennes matmor, og her er det noen bilder fra det. Amanda var en meget harmonisk og rolig hund, som egnet seg godt til valper. 

Amanda, en tricolor shetland sheepdog, utrolig nydelig

Tusen takk til deg som er innom bloggen min: Nyt sommeren videre! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar