Velkommen til bloggen min

lørdag 7. april 2012

Jeg er lykkelig og jeg er takknemlig!


Jeg er lykkelig og jeg er takknemlig. Påskeferie med verdens godeste mann, nydelige naturopplevelser, supert hotell med deilig mat, solskinn og blå himmel hver dag. Kan det bli bedre? Ja, selvsagt, jeg ønsker meg mest av alt en frisk helse, men da gjelder det å hoppe over tankene på den og heller nyte det gode. Det gjelder for alle mennesker, og det er en kunst å glede seg over livet, se de store gledene i de små tingene, og også boble over når det skjer både store gleder og store ting.

Dessuten har jeg familie og venner som UNNER meg de gode tingene. Det er ikke verst.


Og en snodig og veldig koselig overraskelse. Vi fikk et stort fat med godteri og frukt levert på rommet vårt med ønske om en "GLAD PÅSK" fra personalet på Laholmen hotell. Det har jeg aldri opplevd før, å få gave fra hotellet, se her:I dag kjørte vi tur til Grebbestad, dessverre holdt ikke kreftene til utstrakt fotografering, men det var koselig likevel.

Grebbestad

Grebbestad kirke

Må ha med bilde av kjæresten min!!
Jeg er nå så fornøyd over en fantastisk påske at jeg begynner å bli klar for å dra hjem. 9 dager på hotell med romservice og alt man kan ønske seg, det kan jeg leve lenge på!


4 kommentarer:

 1. Når du får en slik behandling av hotellpersonalet, betyr det èn ting: De liker kunder og ønsker deg tilbake :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det kan nok hende, vi er to fredelige personer:)

   Slett
 2. kor koselig ;)

  og ekstra kjekt å se grebbestadbildene - mitt andre sommerhjem i veldig mange år ;)

  monikaklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar, Monika, så koselig at det har vært ditt andre sommerhjem da.) Jeg har aldri vært i Grebbestad før, det var et nydelig sted:)) GOD KLEM: , håper du har hatt en nydelig påske

   Slett