Velkommen til bloggen min

fredag 6. april 2012

Strømstad og det berømte eller beryktede NordbyenEt bilde av meg for en gangs skyld. Jo, jeg har det bra, og jeg har overlevd dagen. Jeg er fortsatt i Strømstad, og i dag har vi inntatt det største kjøpesenteret her med formidabel harryfaktor: NORDBYEN! Dette er ingen reklame altså. Det var tett i tett med butikker og tett i tett med folk. Det skal innrømmes at det var veldig hyggelig. De svenske ekspeditørene var kjempe imøtekommende, og var godt trenet i å ta seg av oss nordmenn.

Jeg innrømmer at jeg shoppet. Det var utrolig mange "tilbud", spesielt av typen du får tre, men betaler for to. Det aller beste er jo at jeg endelig fikk svar på hvorfor jeg ikke klarer å lese bøker. Jeg er overlangsynt, så jeg har kjøpt midlertidige briller, og endte med to stykker samt to solbriller også.

At vi ikke trengte 8 middagstallerkener til er helt sikkert, men hva gjør man ikke på Nordbyen?

Jeg trengte heller ikke flere klær, men klær ble det. Og sko da. Jeg endte med to par som folk som er 30 år yngre enn meg bruker å gå med. Jeg vet ikke hva de heter. Litt høye turnskoaktige saker.

Ja, til og med litt smykker ble det altså. Og jeg kjøpte et nydelig slips i gave til min kjære for å holde motet hans oppe. Et rødt paisleymønstret slips, svært vakkert. Mens jeg kjøpte meg skjerf. Det var altså en HEL butikk med bare sjal og slips. Butikkdamen sa at hun håpet at Sigmund ville bruke slipset flittig siden det var gave fra meg, hihi, koselig.

Det var et parfymeri så gedigent og med norske priser, så der snudde jeg. Jeg vet egentlig ikke hva som er så billig hos søta bror foruten der vi kjøpte slips og sjal og der vi kjøpte briller.

Det var deilig å komme tilbake på hotellet. Vi har drukket deilig hvitvin, cola og vann og jeg har spist nydelig fiskesuppe med dajmkake til dessert.

Så nå inntar vi "the Voice", det er hele to norske tv-kanaler her, og mer trenger vi ikke.

Ja, og tenk, det har snødd i dag. Men nå har vi hatt en praktfull solnedgang!
Jeg sier som svenskene: HA EN GLAD PÅSK!!
8 kommentarer:

 1. Så godt med sånne "normale" dager innimellom også :)

  Hotellpåsken deres høres herlig ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Rudolfine, det var utrolig fint med en sånn dag også:)) Hotellpåsken er nydelig:) Snart er den over, men det gjorde kjempegodt. Håper du har det fint der du er også) hilsen Kjersti

   Slett
 2. Hehe ....
  Høres jo koselig ut da, vi var ei veke på daftø i fjor sommer og skal tilbake i år også, likemenn så godt...

  Og vi måtte også innom senteret, fant litt dom vart medlem att ja.

  Kos dere resten av påsken - monikaklemma

  SvarSlett
  Svar
  1. Har vært kjempekoselig!! Så koselig at dere var på Daftø, vi har kjørt dit også. Kreftene holder til noen kjøreturer, så vi har fått sett oss omkring.) En liten tur på kjøpesenter må man unne seg!! Kos deg du også, jeg er tilbake på wordfeud snart!! God klemmer til deg, Monika.)

   Slett
 3. Hmm... Her vart det feil på feil
  ;)

  SvarSlett
 4. Svar
  1. Glad påsk til deg også, PJ! Takk for hilsen:))

   Slett