Velkommen til bloggen min

onsdag 25. april 2012

Nå begynner dagene å gå fortere samtidig må jeg ta fotopauseDette er Langenvannet på Siggerud

Jeg fikk tatt litt bilder før regnet kom. Dagene begynner å gå fortere på denne årstiden. Det gjelder å nyte dagene nå, tenker jeg. Våren er en nydelig tid. Forventningens tid. Jeg tenker det samme hver vår. Ja, så må jeg nok ta meg en fotopause. Har hatt trøbbel med knærne i flere år, men jeg klappet helt sammen i knærne ved juletider. Og flere uker med medisiner. Først noen uker med ibux, så noen uker med voltaren, og nå relifex og det  hjelper ikke, så må jeg bare ha selvdisiplin nok til å holde meg helt i ro for å se om det blir bedring. Jeg har ignorert smerter veldig lenge, men så kan jeg altså nesten ikke gå. Jeg må økonomisere veldig med gåing inne, derfor sitter jeg pal, men får jo tatt bilturer innimellom.

Gørr kjedelig det, men jeg får nyte det sosiale for det har vært mye besøk de siste ukene. Jeg simpelthen elsker å være sammen med mennesker.

MR og røntgen har vist mye galt med knærne mine, men det er ikke alltid at operasjon hjelper. Jeg skal iallfall til ortoped.

Det som spruter utpå vannet er en modellbåt


Mens jeg venter og håper på bedring av knær, får jeg bare gjøre ting som er knyttet til fotohobbyen. Det er å jobbe i photoshop elements. Syns jeg har lært litt, men det er bare en liten flik av kunnskap jeg har tilegnet meg her.
Nå har det vært en god del regnværsdager, og til tross for at det ikke er noen "regnværskvote", så tipper jeg at sola er rett rundt hjørnet.
Jeg gleder meg virkelig til at våren har kommet et hakk lenger! Det er kommet store grønne skudd på trærne utenfor vinduet mitt. Deilig!

Ønsker deg som er innom bloggen min en fortsatt god uke!!


13 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Nå er jeg så sugen på sol, at bare å se sola skinne over vannet på bildene dine får meg til å ........ JEG VIL HA SOL! JEG ER LEI AV REGN!
  Kjedelig at du har problemer med knærne dine, håper du sammen med legen finner fram til noe som hjelper!
  Nå skal jeg prøve å komme meg tørr til jobb-mellom regnbygene! Det er første dag i " sykle til jobben" -aksjonen....

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Grete!! Ja, nå må sola komme, jeg er også sugen på sol. Den sola du ser på bildene mine var der for en uke siden:) Sprek du som sykler til jobben da:))

   Slett
 2. Synd å høre om kneplagene dine, Kjersti. Håper at det bedrer seg og at de finner noe som hjelper deg.

  Men flotte bilder da! Nesten som å være på skogstur selv. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemelding på bildene, og kneplagene:) Tror egentlig at knærne mine er utslitt, men takk for gode ønsker.)) det hjelper alltid med sånne hilsener, god klem

   Slett
 3. Vackra foton,
  Att knäna strejkar måste vara svårt för en människa som äe så beroende av ""fotopromenader"
  Önskar dig god bättring.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, PJ:)) Tusen takk for godbedringhilsen også:)

   Slett
 4. Helt nydelige bilder, de er så man formelig kjenner lukten av vår :)
  Også her er det vårtegn om dagen, synes det er like fantastisk hver gang (eller kanskje mer for hvert år :) hvordan alt våkner til liv.
  Fugler, rådyr, ekorn, skjærene som har gjort et praktfullt påbygg i år osv. Og i dag så jeg noe morsomt i kjøkkenvinduet - en pilfink som ivrig nappet løs i lavendelplantene, som befinner seg i rosebedet ved kjøkkenet. Den fikk løsnet en passelig kvast, og med den i nebbet innledet den en heftig flørt med en annen pilfink, som jeg antar var dens hjertes utkårede. Har aldri sett noe sånt før, men lavendel lukter jo godt, så litt ekstra godlukt er kanskje et hett sjekketriks blant pilfinker :) Morsomt å se på var det iallefall.
  Så kjedelig med knærne dine, håper du blir bedre, evt. finner en flink ortoped :)
  Ha en fin uke, og håper det går bra med Ruben :)
  Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Lise, tusen takk for koselig melding! Så koselig at du har vårtegnene rundt deg også. Klart det er like fantastisk hvert år og absolutt mer for hvert år, sånn føler jeg det også. Da er vi flere som kjenner på det. Den "mirakelfølelsen" av nytt liv, ny vår, blir større.
   Pilfink har jeg ikke hørt om, så artig historie:) Heftig flørt mellom to fugler er nydelig da. Hehe, den med lavendelduften, ja, du skal se at litt godlukt også virker der som blant oss mennesker.
   Har fått time hos orteped, står i brev at jeg har kommet foran køer, så jeg trenger nok hjelp, men jeg vil nok bli bedt om å gå ned i vekt før de gjør noe.
   Ruben håper jeg har det bra. Vi leverte han tilbake fordi han hadde en helsedefekt som oppdretter ikke opplyste om. Han var her kun i 5 dager, men det var jammen lenge nok til å knytte seg. Vi hadde måtte operere ham, og det orket vi ikke tanken på da. Så livet uten hund er nokså tomt. Men nå er vi i tenkeboksen siden jeg sitter litt bundet på sofaen uten å kunne bevege meg:)
   Ha en fin uke du også, Lise:)) Så koselig med kommentar fra deg:)

   Slett
 5. Hej Kjersti!
  Så tråkigt att läsa om dina problem med knäna! Hoppas verkligen läkarna kan hitta något botemedel, så du slipper ha ont!

  Åh, vilka bilder! Dramatisk mörk himmel det var, sånt är lite obehagligt. Jag föll för bilden med de vita molnen i vattnet och så den med den röda båten, jättefina!

  Läste ditt svar här ovan och måste säga att jag tycker det var tråkigt att ni måste lämna tillbaks den lilla valpen!

  Önskar dig god bättring, Kjersti!
  Kramar från Pia
  PS. Jag skrev under förra inlägget här också, så du vet! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære gode Pia:) Tusen takk for gode ord. jeg har nå trosset smertene likevel og fotat lite:) Kommer bilder etter hvert. Tusen takk for fine ord om bildene mine. Dramatisk mørk himmel er ubehagelig, litt illevarslende, rett før tordenværet/åskvädereret kommer. Veldig fint at du sier hvilke du liker, jeg noterer meg det. Bildet med vita molnen ja...speglinger.) Og røde båten:) Tusen takk:) Det var veldig tråkigt og lämna tilbake den lille valpen. Og det er så tomt uten, at jeg tror vi må forsøke igjen.) tusen takk for "krya på dig" hilsen også:)) Nå tror jeg at jeg har sett alle kommentarene dine som jeg setter SÅ stor pris på!!! ha en nydelig søndag, det er solfylt her.) Kramar og klemmer fra Kjersti

   Slett
  2. Litt til Pia, det er veldig rørende at du tenkte på valpen. Det er kjempetrist at vi ikke har hund. Det er nesten håpløst å ikke ha en sånn fin kompis.)

   Slett
 6. Så flott lys du har fanget med kameraet! Trist å høre at du er så plaget med knærne dine, synes du har mer enn nok med ME. Håper du finner en løsning på problemet. Litt lek med Photshop kan i alle fall få tiden til å gå. La oss glede oss over det fine været som er i sikte, kanskje litt sol og varme kan gjøre godt for kropp og sjel. En god stol ute, pledd over knærne og en god bok er heller ikke å forakte. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 7. Tusen takk, lappedamen, og takk for medfølelse. Jeg har mer enn nok med ME, men ting henger nok litt sammen også:) Lek i photoshop er gøy, og har jo en del bilder jeg kan eksperimenter litt med.) Nå har sola kommet, full glede her:) Så sant at å sitte ute med en god bok er fint, og være sammen med venner. Fellesskap med folk er så fint. Ha en kjempefin søndag) Hilsen kjersti

  SvarSlett