Velkommen til bloggen min

søndag 8. april 2012

Et møte av de helt sjeldne
I går. Vi kjørte forbi hester, masse hester. Kreftene var borte, og det var helt utilgjengelig fra motorveien å komme dit.
Jeg ville det. Og min vilje kan være sterk.

I dag klarte vi det. Det ble et møte med hester, med en jente, med en familie. Noen ganger er møter magiske. Dette var blant dem. Her er bare noen smakebiter på bilder jeg tok.Jeg ble så rørt!!6 kommentarer:

 1. Herlige bilder! Tenk å være så fortrolig med en hest, de to må ha et helt spesielt forhold. Jeg er livredd hester, men måtte stålsette meg for å leie hesten når min datter tok sine første ridetimer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, lappedamen:) Ja, det var nydelig å se kontakten mellom barn og hest.) Det var et forhold preget av den totale tillit:) Jeg er nok også litt redd hester, tenker at de kan sparke eller noe.) Så jeg skjønner du måtte stålsette deg når du fulgte datteren til ridetimer.)

   Slett
 2. Helt magiskt detta med Flickor och Hästar!!! Så fina bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. så sant, PJ, det er magisk mellom jenter og hester, og det har alltid vært det. Jeg spurte om de hadde hestebilder på veggene hjemme, og det hadde dem:))

   Slett
 3. Kjempefine bilder! De er nydelige. Koselig å se kontakten mellom rytter og hest også. Så hyggelig at dere fikk en så fin tur og ferie. Hørtes perfekt spør du meg!! ;)

  Jeg er glad i hester, og vi har hatt mange hos oss. Det var magisk med stemninga i stallen.

  Har forresten funnet Dear Jane Blokkene dine og jeg er sterkt i tvil ( les: fristet) for å hive meg med. Jeg har tenkt på det lenge, og har som deg bøker og blogger klare... Men har vært litt redd for å begynne på ENDA et prosjekt..

  Morsomt at vi har en felles kjent forresten. Har vært litt dårlig på mail i det siste. Dårlig på å skrive blogg også forresten..
  Håper det kommer en vårboost!.
  Klem og lykke til med de fine bildene dine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Tingeling:) ) Tusen takk for kommentar og pene ord om bildene mine:) Ja, litt av kontakt mellom hesten og jenta. Ja, ferien var perfekt med mitt utgangspunkt:) Det fins steder å reise som man ikke trenger en 5 timers flytur for å rekke til.) Så koselig at du er glad i hester:) Det er jeg også, selv om jeg er litt redd dem.

   Og har du funnet Dear Jane blokkene mine, jaahaa..jeg fikk så mange helseproblemer som gjorde det helt umulig å sy, men kanskje en dag:) er du fristet så kan du bare hive deg på, du behøver ikke av legge noe løfte til deg selv om at du er nødt til å sy hele.)

   Det var veldig morsomt. Nå ser jeg litt dårlig, og ser at jeg må ha nye briller, ekstremt godt lys for å se:)

   Kommer ikke på hvilken felles bekjent du tenker på? Jeg ser vi har flere felles venner på facebook:)))
   Du skriver mailer og blogg når du orker. Jeg har tenkt å trappe ned litt i denne årstiden) Vårboost høres bra ut uansett hva man vil gjøre.

   Stor klem og god, fantastisk vår til deg!!! GOD KLEM:))

   Slett