Velkommen til bloggen min

onsdag 30. mai 2012

Litt av hvert fra Stavern og omegnDette bildet er tatt av Nevlunghavn klokka 5 om morgenen.

Pinsen er over. Full sommer og bare deilig. Fikk tatt litt bilder. De som fulgte bloggen min fra i fjor sommer: Tomta er fortsatt oversvømt. Nå er det satt folk på saken, men det er sommel. En kum er klar til å ta av for vannet. Upraktisk å ikke kunne kjøre til egen tomt. Les gjerne her:

http://kjerstiholst.blogspot.com/2011/07/krise-pa-krise-men-hurra-for-pappa.html


Sigmund oljet verandaen og ting er gjort klart til sommerferien. Klipping av den delen av plenen som ikke står under vann. Jeg fikk tatt bilder. Sigmund er så snill at han både kjøpte blomster og plukket så jeg kunne få tatt bilder, makro, inne. Den turkise bakgrunnen er et frottehåndkle. Han gjorde det fordi jeg har så smerter i knærne. Merket at det hjalp å ha alt på én flate. Ting er tilbake til der de var når jeg går i trapp her hjemme.

Sigmund er virkelig travel om dagen. Han er i sluttspurten i en eksamensoppgave i statistikk på Blindern, og den jobber han med. Jeg skjønte problemstillingene, men da jeg fikk se formler, tall og kurver kan man si at han mistet meg der. Og godt var vel det så fikk han fred. Han skal i tillegg ha en eksamen på Blindern i det samme. Han er jo doktorand og dette er studiepoeng som er obligatoriske i tillegg til avhandlingen.


Inngangen til festningen i Stavern som heter Fredriksvern


Litt bilder inne fra festningsområdet
Selv spindelvev fant jeg inne på Fredriksvern


Disse er tatt ved Nevlunghavn. Da var vi altså oppe før 5 om morgenen. For å få med det vakre, myke lyset.


Den myke soloppgangen
Nå har fotoeksperter funnet flekker på bildene mine hvilket skyldes støv på bildebrikken. Dette må jeg nå gjøre noe med. Legger ved noen bilder jeg har tatt med mitt nye hybridkamera: Samsung NX200. Nå har jeg iallfall det når speilrefleksen skal på verksted.

Syns ikke det ble så verst skarpt.

Syns dette hadde noe over seg som forteller kanskje om ensomhet. Vi ser den vanlige avstanden vi har mellom oss selv og en annen når vi sitter på en benk med en fremmed. Begge sitter de der og ser utover havet i hver sin verden.Hesten og føllet

Ønsker deg som er innom bloggen min en flott dag. Snart er det juni, og da  er det virkelig sommer. Får håpe at varmen også vil komme enda mer.

4 kommentarer:

 1. Den ensamma prästkragen med vattendroppen är magisk!!!!
  Du är enormt duktig fast det har skrivit en massa gånger nu tror jag.
  Bilderna är suveräna allihop.
  Ha det toppen. Kramizzzzzz

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia Lotta!! Så du likte prestkragen, TUSEN TAKK!!! Jeg kan bli mye bedre. Ser mye jeg kunne gjort annerledes, men man får satse på utvikling.)) Ja, du har skrevet det masse ganger!! GOD HELG, skal innom bloggen din også snart, ha det fantastisk, kramiz og klem fra KJersti

   Slett
 2. For en fotograf du er! Blir så glad av bildene dine! :-)

  God søndagskveld!

  mvh Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Tonje! Denne kommentaren har jeg dessverre oversett:) Men så bra at du blir glad av bildene mine, da har jeg oppnådd noe med denne bloggen!:)) Ha en fin uke!! Kjersti.))

   Slett