Velkommen til bloggen min

onsdag 23. mai 2012

Bildet mitt er blitt coverbilde på internasjonal fotogruppe, TUSEN TAKK ALLE SAMMEN, dette er morsomst så langt!
Det er jo bare å glede seg over hva man selv får til så lenge man også gleder seg over hva andre får til. Det tror jeg at jeg gjør. Og det som er stort for meg, er kanskje betydningsløst for en annen. Men hva gjør vel det? Jeg er blitt en lidenskapelig hobbyfotograf, og nå har altså dette måkebildet kommet på en internasjonal fotogruppe med over 5000 med tilknytning til gruppa, og over 1000 aktive medlemmer.

Det har blitt coverfoto. Det er en stor ære altså. Bildet som viser forsiden til selve fotogruppa. Tidligere har jeg jo hatt veggbilder, og blitt vist på veggen. Dette er både coverfoto og veggbilde. Det er bare SÅ kult.

Gruppa heter "Newer 111 Color Photo of the Day", og jeg vil påstå at det legges ut en god del bilder av høy kvalitet.

Som langtidssyk betyr det selvsagt ekstra mye å få slik oppmerksomhet. Jeg har store helseproblemer og er falt ut av arbeidslivet for lenge siden. Fotohobby kan anbefales til de som er bevegelseshemmet. Man kan ta bilder sittende. Det er bare å ha med seg en liten stol. Problemet er selvsagt at man ikke kommer til overalt. Men det er mye man KAN få tatt bilder av, og det er en enorm glede i å fotografere.

Nå får jeg jo masse oppbacking fra folk rundt meg. Det betyr en masse. Jeg kan takke min pappa, Stian, Sigmund, fastlegen min, Nina, Morten M, Mathilde, Grethe, Cathrine, Mona, Åshild, Gro, Elisabeth, Pia, Lotta, Bjørg, Annette i Tyskland, dere som legger igjen oppmuntrende og varme kommentarer i bloggen min, til facebookvenner som gir meg flott respons. Dette gir stimulans og lyst til å fortsette!!

Jeg sier bare: TUSEN TAKK!!


9 kommentarer:

 1. Så bra Kjersti!! Du tar utrolig flotte bilder, og er flink til å spre dem i sosiale medier slik at andre kan ha glede av dem også. Unner deg virkelig oppmerksomhet for dette.
  Klem!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Cathrine!! Jeg liker at du skriver at jeg er flink til å spre dem i sosiale medier) Det er jo bare sånt man må gjøre hvis man vil ha oppmerksomhet. Noen vil jo helst gjemme seg bort, er redde for å bli for synlige, stikke seg fram og kanskje redde at folk skal tro de er for lite ydmyke. Men jeg tenker at jeg har mistet så mye tid og liv, så jeg gir bare litt gass:))) Tusen takk for at du unner meg det, det er gjensidig! Merker så godt varmen fra flere av dere andre som er ME-syke, og jeg kjenner også at jeg vil heie på alle som er rammet av denne vonde sykdommen, og som likevel både har og kan bruke ressursene sine! Takk til deg for alt du gjør for ME-saken, du er fantastisk til å holde oss oppdatert og har en blogg det alltid er fint å besøke!! god klem og vakker pinse!! Kjersti

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Dette har du fortjent! Du har så mange flotte fuglebilder, de er såååååå tatt "på kornet" med fart og bevegelse. Så kos deg i glansen av berømmelsen!
  Ha en fin dag! Sola skinner jo!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Grete! Jeg har kost meg litt i glansen som du skriver. Ha en kjempefin pinse, været har virkelig kommet til oss nå:))))

   Slett
 4. ....rødmer litt naa ;-) men gratulerer Saaaaa masse Kjersti!!
  dette bildet kunne jeg godt tenkt meg aa ha paa veggen....pluss bildet med fjæra!! Fantastisk bare!!!!¨
  Diger klem fra Annette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, kjære Annette!! Så koselig at du sier det du sier om at du kunne tenkt deg og hatt dem på veggen! Jeg har fått mail, og svar kommer, må bare være litt her i Stavern først!!! Ha en super pinse, KJEMPEKLEM fra Kjersti

   Slett
  2. Hihi Kjerti....skulle ønske det var meg som "må bare være litt her i Stavern først"...herlig du!!! Koooose deg masse og ha en super fin pinse du også! Dere har jo knallvær f.t. Unner dere det! Virkelig!
   Kjempeklem tilbake fra Annette

   Slett
 5. Grattis igen till bilden - och äran! :)
  Och tusen tack själv, för dina fina kommentarer hos mig!
  Kram från Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, kjære Pia! Snart må jeg innom bloggen din igjen. Og håper du har en nydelig pinse med det vakre været vi har her i Norge på østlandet nå)))) Klem:)

   Slett