Velkommen til bloggen min

lørdag 17. desember 2011

Løsningen-bildene er reddet og julen kan ringes inn

Bildet er tatt på fjellet

Bildene er reddet. Løsningen er funnet, og jeg er igjen en lykkelig Mac-bruker.

Jeg trengte en driver. Vet fra før av på PC at man av og til trenger en driver. Det morsomme er jo at Mac og PC har mer til felles enn jeg hadde forestilt meg.

Mac'n ville ikke "kommunisere" med løsharddisken. Jeg trengte en NTFS driver. NT er filsystemet på windowsdisker. Har lært det nå. Så nå vil Mac'n samarbeide med en windowsformatert disk. Tror jeg må ha vært borti noe av det før siden jeg har fått produktmailer fra nettstedet. Det heter paragon, og det kostet meg 20 dollar for å få lastet ned programmet som nå gjør at jeg får sikkerhetskopiert bildene mine til løsharddisken.

Det er så godt når dataen fungerer!

Så vant Norge over Spania i semifinalen i håndball, herlig! Gleder meg til finalen på søndag mot Frankrike. Håndball er omtrent den eneste sporten jeg følger med på, og da er det jentehåndballen. Har fulgt det norske landslaget siden begynnelse på 90-tallet. Det var da jeg var veldig syk, orket bare å se Tv, bodde i skogen med EN TV-kanal, og ble litt "tvunget" til å se masse sport, og håndball var jo gøy, og har fulgt med siden.

Jeg har fylt huset opp med juleblomster. Min favoritt er azalea, og den skal druknes ofte, og da må man ha god tid. Jeg tror at neste uke blir så rolig at jeg kan stelle litt rundt meg med blomstene og annet. Så ble det en julestjerne og noen svibler og en julekaktus. Julekortene trenger bare et frimerke på seg.

I dag besøkte meg min kjære pappa, han hadde gjort så fint i stand med deilig lunsj og kaker og pyntet til jul hadde han også. Dessuten fikk vi testet hans nye blitz. Han er jo profesjonell fotograf, og nå har vi fått felles interesse. GØY.

For min del kan julen bare ringes inn, så å si.


4 kommentarer:

 1. Det var godt å høre at det løste seg med bildene.. Vet ikke om jeg har sagt det før, men du er veldig flink å ta bilder..

  Jeg har definitivt ikke grønne fingre, så her i huset er det lite blomster som må huskes å vannes.. Fikk julestjerne av min mor, som jeg helt har glemt å vanne, men ser ut så den trives med det.. hihi.

  SvarSlett
 2. Kjære Jorunn, tusen takk, så koselig at du er innom her da.) tusen takk for kompliment. Har tro på hobbyer enten man er frisk eller syk. Julestjernen overlever det meste, hihi:) Jeg har heller ikke grønne fingre, hadde en gang, men de er borte.))))

  SvarSlett
 3. Så fint at dataproblemene dine er løst. Jeg liker bildene dine veldig godt. Og jeg liker kaktuser spesielt godt, jeg har nemlig antigrønne fingre. Tok noen år før jeg aksepterte det og oppga å forvandle meg selv til hagevennlig person.
  Men bilder av kaktuser og andre vekster liker jeg godt.

  SvarSlett
 4. Kjære gamle ugle, så koselig at du skriver og deler min glede over at maskinen min er i orden igjen. Tusen takk for fine ord om bildene mine!! Kaktuser er fine.) De trenger ikke særlig med vann, jeg drar fra mine om sommeren i noen uker, og det går så bra så) Man får være den man er, og gjøre det man liker og kan:) Skal lage ut flere kaktusbilder, tok noen i sommer, men ikke kommet så langt som til å legge ut. Ha en nydelig jul, gamle ugle.))

  SvarSlett