Velkommen til bloggen min

søndag 29. mai 2011

Morgengry i Stavern

 

IMG_34340

Morgenstemning. Bildene er tatt før klokkka 7 i morges og da er det en helt egen stemning her

 

Dette er min første tur til Stavern i år. For å få glimt av sol måtte jeg tidlig opp for gjennom dagen har det regnet, vært grått og blåst kraftig, men dårlig vær ødelegger ikke min nytelse av å være tilbake på dette stedet som jeg elsker!

 

IMG_34440

Syrinene i lilla

 

syrin i hvitt

Syrin i hvitt

 

Da vi kom hit måtte bilen ta sats for å komme over en gedigen vanndam som bare har est utover fra år til år. Det skyldes at vi er nabo med en åker som ikke er drenert. Nå har vi bestilt noen kubikk jord der vi skal så ny gressplen, så får vi se om det hjelper. Her er bilder på denne dammen som har blitt noe upraktisk da vi ikke lenger kan rusle rundt vår egen hytte, og bilen har fått litt problemer med å komme over. Dessuten ser vi at det i vårløsninga har stått vann borti hytta. Det er iallfall på tide å gjøre noe med det.

 

IMG_33830

Ganske stor dam selv om fargene er fine

 

IMG_34490

Litt mye vann

 

Sånn så det ut i høst, og det har ikke blitt bedre, men bonden som eier åkeren er initiativløs. Det gjelder nå å få dette området til å ligge høyere en åkeren så vannet renner dit og ikke inn på vår tomt.

 

IMG_34030

Likte fargespillet

 

Jeg er svært fornøyd med årets første helg på hytta. Og nå har sola tittet fram også! Føler meg så heldig som har dette stedet. Vakkert!

4 kommentarer:

 1. Deilige bilder og stemning! Var ved Stolpestad camping, syd for Stavern, i helgen selv. Deilig vær det meste av dagen i dag da!

  Det ser ille ut med den udrenerte åkeren, dere skulle ikke ta kontakt med bonden og evt. landbrukskontoret for å få noe gjort med det? Hvis vannet har gått helt opp til hytteveggen, hjelper det ikke å bare bygge opp med jord; dere kan risikere å få det vasket ut i åkeren...

  Lykke til uansett og tusen takk for titten :)

  SvarSlett
 2. Kjære Anne, takk for kommentar med nyttig råd. Bonden vil ikke gjøre noe fordi han ikke bruker åkeren. Det er helt klart ikke vårt ansvar. Og jeg har en svært optimistisk mann som tror på dette med fem kubikk jord, jeg er nokså sikker på at det vil bli vasket bort, haha, men jeg må bare vente så min kjære ser det selv:) Så koselig at du var ved Stolpestad camping ,hadde dere fint vær? Her har det nesten regnet hele tiden:) Ha en super uke!

  SvarSlett
 3. Så vackra och stämningsfulla foton du tagit.

  SvarSlett