Velkommen til bloggen min

lørdag 22. desember 2012

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR


Dette julekortet har jeg sendt til mine nærmeste og så avfotografert så jeg kan ønske GOD JUL OG GODT NYTT ÅR til deg som er innom bloggen min!!

Husk å ta vare på hverandre!

4 kommentarer:

 1. Kjære Kjersti, ønsker deg og dine en RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!
  Her blir det ribbe og surkål i +30C! FJUUH! :) Send gjerne noen kuldegrader! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Astrid, sååå koselig med hilsen, GOD JUL OG GODT NYTT ÅR til deg også! ribbe og surkål i 30 pluss, ja, ser ut som vi kunne ha byttet. Jeg liker ikke ribbe, men elsker varmen:)) GOD KLEM til deg:)

   Slett
 2. Hei på deg :)
  Nå er det veldig lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her, men jeg har stadig vært innom her og kikket på bildene dine. Fantastiske bilder som gir en god følelse av medopplevelse til oss som ser på dem.
  Så takk for at du deler her på bloggen din :)
  Og nydelige Sara, hun ser helt herlig ut! Selv holdt vi på å miste vår egen hund sist sommer, da hun fikk akutt livmorbetennelse samtidig med to
  flåttinfeksjoner. Men det gikk bra, med operasjon og langvarig antibiotikabehandling, og i dag er hun livsglad, sprek og spretten - og virker langt yngre enn sine snart 13 år.
  Og har du lyst på en katt (leste i innlegget litt lenger ned her), så kan det absolutt anbefales. Vi har tre, og hund og katter lever sammen i fred og fordragelighet. Maine Coon er en flott rase, faktisk den jeg ville valgt også, om jeg skulle velge.
  Siden jeg også har ME kjenner jeg godt igjen det med å hvile først for å lade opp og hvile etterpå for å hente seg inn igjen - planlegging blir veldig viktig for oss som lever med denne sykdommen.
  Men så blir vi nok eksperter på å verdsette de gode øyeblikk også :)

  Jeg ønsker deg en riktig god jul og et kreativt, strålende og helsebringende godt nyttår!
  Og gleder meg til flere vakre bilder her på bloggen din :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Lise, sååå hyggelig med hilsen! Jeg har lurt på hvor du er blitt av, men på internett er jo ikke ting alltid stabilt og forutsigbart. Men så koselig at du har vært innom. Jeg har iallfall tenkt på deg mange ganger, og også da vi var i Stavern og visste at du var like ved:) Så hyggelig at du skriver så fint om bildene mine! TUSEN TAKK!

   Og så koselig at du syns Sara er vakker, ja, hun er helt skjønn på alle vis. Næmmen, stakkars hunden din da som fikk akutt livmorbetennelse med to flåttinfeksjoner) Men så bra at det gikk fint selv om det måtte til med operasjon som er tøft for en hund, og antibiotikabehandling. Og 13 år du, oiii, da er hun godt voksen:) Jeg vet at katter er veldig søte, kjenner noen, men her i huset er det nok bare meg som kan tenke meg katt. Ikke verst at dere har tre katter sammen med en hund! Da er det kanskje de som bestemmer og en hund på 13 år har jo roet seg ned med årene.

   Artig at du også liker Maine Coon, jeg har beundret dem på bilder i noen år.

   Skjønner du kjenner godt til ME, ja, det er akkurat som du beskriver. Må planlegge alt, og legge inn hvile etter absolutt enhver form for anstrengelse. Ja, vi blir eksperter på de fine øyeblikkene.

   Ønsker deg også en vidunderlig jul, og alt det beste med bedre helse og alt annet i året som kommer. Du er hjertelig velkommen på bloggen min fortsatt både med og uten kommentarer:)) Ta vare på deg selv!!
   Og takk igjen for så lang og koselig kommentar!!

   GOD KLEM fra kjersti

   Slett