Velkommen til bloggen min

mandag 13. juni 2011

Mer fra blomstrende Stavern i tekst og bilder


IMG_4155a_redigerad-1
En av årets siste løvetann i blomst, riktignok synger den på siste verset, men jeg syns den er urvakker


Har hatt en vidunderlig pinse. I går spiste vi lunsj med dessert på Nevlunghavn gjestgiveri. Skulle tro vi var i fellesferien, folk strømmet til, og serveringspersonalet var stresset så de glemte bestikk til noen, klarte å ikke finne igjen kortmaskinen sin og flere ting som gikk litt galt. Det var en meget bestemt dame som sa fra om bestikket som manglet, “kan vi få bestikket mens maten er varm”, i et skarpt tonefall og begge armene plassert bestemt i sidene. Det er ok å si ifra, men jeg er for at man skal si fra på en ordentlig måte.


Det var deilig å få litt krefter igjen, for etter turen hit til Stavern på fredag ble jeg veldig dårlig. Og det er vondt å stadfeste at jeg ikke har klart å innhente energitapet etter lungebetennelsen i vinter, men sånn er det. Jeg har nå fått kontakt med flere ME-syke, og det er stas! Det har gått mange år uten at jeg har hatt kontakt med folk i samme situasjon som meg selv. Jeg tenkte jeg skulle skrive om da jeg gikk på Lightning process kurs, men det er en ildsjel som har beskrevet det på glitrende vis, og jeg skal blogge link til innlegget hennes i nærmeste framtid.

Vannet har trukket seg nesten helt tilbake, og Sigmund har begynt å legge på ny jord, og deretter skal vi så ny gressplen, det blir bra. 


Og så har jeg plukket blomster, det er vidunderlig å bøye seg over og ned i en blomstereng, kjenne eimen av junisommer, og kjenne at man elsker livet! Jeg plukket med meg noen blomsterarter som jeg har tatt bilder av med min canon 60D og med mitt 100 mm makroobjektiv.


tøffelblomst
TøffelblomstIMG_4230a
PrestekrageIMG_4175aIMG_4187a
Rødkløver, jeg prøvde å klone bort den grønne stilken bak, men fikk det ikke tilIMG_4046a
LupinIMG_4202a
Utsnitt av lupinIMG_4116a
Rosa lupin


forglemmegei2
Forglemmegei med så små blomster at det var omtrent umulig å ta bilde av den selv med makro


4 kommentarer:

 1. Så vidunderlig vakre blomsterbilder. Nyyydelig. Ønsker deg massevis av krefter fremover.

  SvarSlett
 2. Kjære Lappedamen, tusen takk, så snilt skrevet! Beundret gavekortlommene dine, de ble flotte!

  SvarSlett
 3. Vakre bilder, du er flink :o) Leit at bonden har laget så store problemer for hyttetomta deres, men godt at det nå ordner seg. Dere må jammen meg ha hatt skikkelig fart med bilen for å komme over den "sjøen" der :p
  Klem Mona

  SvarSlett
 4. Tusen takk. Bonden har vært flink nå. Ja, Sigmund tok sats, og du vet en bil av vårt kaliber og med kengurubensin, hoppet elegant over den nyanlagte "sjøen", haha, god klem:)

  SvarSlett