Velkommen til bloggen min

fredag 10. mai 2013

Bilder med sothøner, fugler og nedtur med ny medisin, LDN, naltrexon


Det har vært en tung tid med utprøving av medisinen som heter LDN, naltrexon, som skal kunne hjelpe på "alt", også ME. Mange har blitt bedre, men vi er noen som har blitt dårligere også. Jeg er en av dem. Til tross for veldig lav dose ble jeg slapp allerede 2. dagen, og tenkte det var bare tilfeldig sammentreff. Da jeg 3. dagen var helt liggende, skjønte jeg at det var medisinen. Noen sier at man skal bare fortsatte, for så kan bedringen komme. Jeg har så lav energi, at jeg har ikke "råd" til å gamble med helsa mi. Dessuten har jeg forsøkt nettopp det med andre medisiner, holdt ut, og det har på det verste kostet meg et par år av livet mitt. Nå venter jeg bare på at den ekstra slappheten skal slippe taket. Jeg er helt klar for å nyte våren og sommeren!

Bildet over er tatt i Sverige, og resten er tatt ved Østensjøvannet for noen dager siden. Jeg ble veldig fascinert av sothøneslåssingen, så jeg har med et par bilder til av denne kampen, og det er tydelig at det ble en seiersherre, som sikkert fikk velge fritt blant "damene".
Sothøne som vasker seg


Toppdykker

ToppandSivhøneTil deg som er innom bloggen min: Ha vakre maidager!! 
6 kommentarer:

 1. Takk for titten :-) Klem Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du var innom, Linda Merethe!!:) klem fra Kjersti

   Slett
 2. Nydelige fuglebilder, men skitt med medisinen. Men nå har du prøvd den og kan krysse den av på isten over alt du ikke blir bedre av. håper du snart kommer over noe som hjelper.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk kjære Julie!! Ja, skitt med medisinen, håpet er jo at noe en dag vil hjelpe! Sant at jeg kan krysse den av på listen for det som ikke hjelper. Tusen takk for gode ønsker, de varmer!! Klem fra Kjersti

   Slett
 3. Kjersti, dessa bilderna är helt fantastiska!
  Slagsmålet mellan sothöns, sånt har jag aldrig sett förr! Jättekul att få se det! Och alla andra bilder är såååååå bra!
  Kram Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia, så koselig at du syns det! Slagsmålet med sothønene har jeg flere av, men syns dette ble best:) Så fint at du syntes om å se det, du har jo sans for fugler, og man må jo være spesielt interessert for å reagere sånn som du, og det er EKSTRA koselig!! Og tusen takk for godord om de andre bildene også , stor klem fra kjersti

   Slett