Velkommen til bloggen min

torsdag 29. mars 2012

Den rare, den frekke og den elegante. Et potpourri over den rare!

Hyllest til livet!!

I mine beskjedne fuglestudier gjennom en tid, har jeg nå funnet ut at grågåsa er den absolutt rareste fuglen av de jeg har observert. Svanen er den elegante. Gråmåka er et råskinn, og må kunne beskrives som den desidert frekkeste fuglen av dem alle. Jeg har over en periode laget en mappe med bilder av grågåsa, og noen bilder ligger i andre innlegg, men jeg vil ha et blogginnlegg med bare den rare, morsomme og majestetiske grågåsa. Og her har jeg samlet de jeg syns er best.

Snåling, hva?

Er det mulig å se så snål ut, haha.Snakk om flott grågåsHer står'n på isen. Hardfør type.

En liten joggetur over isen

Inn for landing

Antageligvis et ektepar på isen, rart de ikke fryser på sine små svømmeføtterHer tusler denne underlige grågåsa alene på broen

Nye bilder vil komme, enn så lenge,

EN GOD HELG ønskes til deg som besøker bloggen min!!


10 kommentarer:

 1. Så mange flotte fuglerbilder! Likte godt det sjuende, det er mørkt og det er bare lyset på fjærprakten til fuglen som"former" fuglen. Morsom effekt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Grete:) Det sjuende likte du, så artig.) Det er tatt under brua over Østensjø, og der er det bare littegranne dagslys som siver inn, og endene stortrives der:)

   Slett
 2. Det er bare så fantastisk å se hvordan du har fått tatt bilder av grågåsa i de utroligste variasjoner av bevegelse...
  Flotte bilder og tusen takk for titten!

  Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Anne, tusen takk for kommentar og kompliment av mine grågåsbilder.) Det er en artig fugl:) Morsomt å fotografere den. Kjersti

   Slett
 3. Det var en massa fina bilder på grågåsen! Liksom ovanstående så gillade jag bild nr. 7 lite extra! :) Men alla var fina på sitt sätt.

  Tänk för ett år sedan hade jag aldrig fotat en gås, aldrig varit vid våtmarkerna...
  Ha en riktigt fin helg, Kjersti!
  Kram Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia, og tusen takk, og du også likte 7'ern litt bedre:) Jeg har nesten ikke lagt merke til den selv. Da får jeg gå under broa neste gang også og se om jeg kan fange motiver med bare litt dagslys.) Hadde du aldri vært ved våtmarkene for ett år siden, så pussig, for jeg hadde aldri vært ved Østensjøvannet for å ta bilder heller før sist sensommer. Riktignok har jeg bodd der tidligere, men aldri tatt bilder (fotat):) Ha en riktig god påske, Pia, gleder meg til flere bilder på bloggen din, klem og kram fra Kjersti

   Slett
 4. Her var det mange flotte bilder av grågåsa! :)

  SvarSlett
 5. Åh, jag ler, jag blir varm om hjärtat...vilken underbar serie av vännerna, de så åsidosatta ::))
  Så roligt att du har uppmärksammat, och fortsätter att studera de olika beteénderna hos våra flygande vänner...det är inte alltid som man tror och har blivit inlärd på...ser fram emot dina fortsatta studier...och bilder därifrån!
  Ha det gott, trevlig helg...och påsk!

  SvarSlett
 6. Hei Gertie, så koselig at du ler!! De er jo så rare og morsomme.) og at du blir varm om hjertet, ja, de er så sjarmerende og har så ulikt beteende (atferd) som du så riktig beskriver.) Jeg har fått mange overraskelser ved å studere dem:) Tusen takk for kommentar, ha det godt du også, ha en nydelige påske!!

  SvarSlett