Velkommen til bloggen min

onsdag 21. mars 2012

Nå er jeg i finalen


Bildet mitt er nå i finalen. Dette bildet ble tatt 30. desember, 2011 og er med i gruppen for vinterbilder. Det er nå blant de 3 av 500 som går videre.

Konkurransen videre er tre bilder fra de andre årstidene: vår, sommer og høst. Disse bildene har jeg ikke sett, men antar de er gode.

Jeg er fornøyd med å ha blitt blant 3 av 500.

For øvrig har jeg gravd meg ned i gamle lysbilder. Jeg har funnet en stor skatt i min pappas lysbildesamling. Men jeg har også dumpet over min farfars samling som har noen svært sjeldne bilder fra Oslo fra før 1960, og de bildene er helt utrolige, og alle er godt bevart mellom glass.

Ha en fin dag til deg som er innom bloggen min. Tror jeg skal begynne å blogge litt av lysbildene.


4 kommentarer:

 1. Detta är ju fantastiskt...GRATTIS!!!!!!!
  Kramizzz

  SvarSlett
 2. Så roligt, Kjersti! :) Men jag är inte förvånad, för du tar så superfina bilder. Får man något pris, eller är det bara en ära att få vinna?

  Tack för dina kommentarer hos mig!
  Svar: Ja, de där skarvarna var allt lite luriga! *hi hi*
  Kram och lycka till vidare!
  /Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia, ja, det var morsomt å komme så langt:) Jeg er lite förvånad selv, men foreløpig er det bare en ære. Det er jo videre konkurranse dette. Man må nyte det gode som skjer. Og jeg njuter av bildene dine!! Herlige skjærer, herlig alt sammen:) Du er så flink. Den skarpe gulspurven! Jeg har ikke sett en eneste fugl utenom skjærer her hos meg på lange tider, de har nok skremt bort resten:) GOD KLEM OG GOD HELG fra Kjersti

   Slett