Velkommen til bloggen min

tirsdag 1. februar 2011

24 års samliv


sigmund og kjersti1987
Holdt på å finne noen gamle bilder, og helt lengst inne i “skapet”, dvs dypt inne i under av undermapper på PC'en  lå dette bildet, som er det første som er tatt av oss to i det året vi møttes, 1987. Vi møttes i Oslo på et utested, natten mellom 23 og 24 januar, 1987. Jeg hadde glemt datoen, men visste det var en fredag, og måtte lete meg fram til hvilken dato i slutten av januar som var en fredag. Jeg så ham dypt inn i øynene fredag 23 januar, og lørdag 24 januar ble vi sammen for bestandig.

Nydelig vel?

6 kommentarer:

 1. Tusen takk 9na.) Ja, nå etter alle disse årene å se det bildet, det vekker noe veldig godt:)

  SvarSlett
 2. Veeeeldig søtt - jada!
  Gratulerer med jubileet :-)

  SvarSlett
 3. hihi:)takk, Gudveig, å si det er jubileum er vel å ta hardt i, vet egentlig ikke når vi har jubileum siden vi har en lang forlovelse og ikke så langt ekteskap, men langt forhold, haha, mange små merkedager:) Kanskje 25 år er et bra tall, og når vi har vært gift i 10:)

  SvarSlett
 4. Sånn sett kan du jo juble og jubilere hvert år - DEN datoen ;-)

  SvarSlett
 5. ja, vi jubler hvert år DEN datoen, men det er bare få år siden jeg "sporet" den opp, husket bare at vi hadde møttes en eller annen gang i januar:) Er det absolutt koseligste datoen å huske også fordi vi var en hårsbredd fra at det ikke ble noe...det var ett lite sekund så hadde jeg aldri møtt ham igjen! Livets viderverdigheter.

  SvarSlett