Velkommen til bloggen min

onsdag 28. mai 2014

Tåke og forlatthet


Det var 18. mai om morgenen, grytidlig. Det var fascinerende tåke, og jeg tenkte at det ville bli enkelt å ta gode bilder ved havet.  Det viste seg å være vanskelig. Det var så mye tåke at det var omtrent umulig å se at det var stort hav som lå der ute.

Veien som ligger i tåka er min vei til hytta, og den ser bare så annerledes ut i tåke enn i klarvær. Det er slik med foto at lyset og værforhold kan forandre et landskap totalt.

Det ble iallfall en morgentur klokka 6 om morgenen. Og det helt store var at Sara som ikke liker vann, ble skikkelig våt på potene når jeg satt på en stein litt unna, og hun ville passe på meg. En gjeterhund vil passe på eieren sin.  Dessuten er hun mye tøffere enn jeg trodde. Uredd og herlig!Tusen takk til deg som har tatt deg en tur innom bloggen min. Håper du nyter sommeren!


4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! Fine hunden, mannen, hytta - flokken din!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Åshild! Ja, flokken min er det fineste jeg har!

   Slett
 2. Bildene med hjulspor minnet meg på bær på strå, spikke på en pinne og mine barneføtters underlag og dufter. I dag blir det mest asfalt.

  Liker hvordan hjulsporene forsvinner rundt en sving. Hvor går de? Hva vil en finne om en følger dem? Bør en snu og gå tilbake til det en vet hva er?

  Ha en fin dag.:)

  Bjørn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bjørn! Tusen tusen takk for kommentar. Beklager sent svar.

   Så bra at hjulpspor gir deg gode minner. Det blir vel for mye asfalt for oss alle. Hjulspor står litt for meg som tørre åkre, kanskje spor av traktor. Men også skogsveier som ender i en sti der det er fullstendig stillhet, ro, kanskje bare lyden av fugler og rasling av vind i løv.

   Ja, hjulspor som forsvinner i en sving kan også gi en tanker om hvor det ender. Og hva man vil finne. Jeg kan fortelle deg at disse sporene ender i min hytte som ligger 200 meter fra sjøen og som jeg elsker. Det er bare så sjelden eller aldri jeg har sett svingen ligge slik i tåka.

   Ha en vakker dag:) Håper utstilingen din gikk fantastisk!!

   Kjersti

   Slett