Velkommen til bloggen min

onsdag 31. juli 2013

Drømmen min! Dyreparken i Kristiansand!


Lykken var stor da jeg entret Kristiansand dyrepark. Som mange av mine innlegg handler om: Gå for drømmene dine. I og med mine begrensninger, var gleden stor da vi i år har leid hytte i Kristiansand for én uke. Jeg har i mange år drømt om å komme i dyreparken (Jo, jeg HAR drømt om å komme til Afrika, men det ligger utenfor mine muligheter), derfor er jeg bare takknemlig over å komme hit.

Det var jo mest artig å få tatt dette portrettet av en hunnløve! Bildet ovenfor.

Jeg legger ut bilder av noen av dyra jeg har sett i dag:


Flamingoer

Løvefar som fortærer et hestebeinDette er rødpandaen som er utrydningstruet. Veldig søt. Ligner på en vaskebjørn, men er altså en panda.

Flodsvin


Min nydelige mann. Vi har vært gift i 9 år 30/7. Og vi har bodd sammen i 27 år! 


Jeg vil si tusen takk til deg som leser bloggen min! Jeg er midt i eventyret av en by jeg så vidt har kjørt innom for mange år siden. Og jeg får besøke dyrehagen med masse spennende dyr. Min skjønne Sara virker helt frisk, og hun tygger tyggebein for første gang på to måneder. Jeg er så takknemlig for det jeg får oppleve!

Ha en fortsatt fin uke og sommer!
14 kommentarer:

 1. smil - nyt ;)
  dette har du fortjent søte du


  morgenmonikaklemma

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Monika! Tusen takk!! Du er så god!! Du vet jo hvordan det er når man simpelthen elsker dyr:) :) nattkjerstiklemmer! .) :)

   Slett
 2. Takk for mange fine dyrebilder. Tove Lindquist Andersen

  SvarSlett
 3. Kjære, kjære Kjersti <3
  Jeg blir så glad over gleden du viser ved å få en drøm oppfylt <3 De flotte bildene du deler med oss, gleden i selve gleden over å orke og være i dyreparken og opplevelsene dine :D
  Din ærlighet over egen helse som gir dere begrensninger men som dere sammen klarer å bekjempe og dermed glede dere over felles opplevelser, er så utrolig sterk å få oppleve med deg gjennom bloggen din :)
  Du Kjersti, du alene gir håp til andre som sliter med helsa, du viser at der er muligheter til glede og opplevelse bare man takler sykdommen på riktig måte! Altså godta at man er syk, og samtidig driste seg til å oppfylle drømmer man har gjennom å utfordre seg selv! Der er vi ganske like Kjersti... Våre menn som hjelper oss til å nå våre mål fordi VI er villige til å jobbe for å nå felles mål, samtidig som vi MÅ ta hensyn til oss selv også!Det er en balanse gang man lærer gjennom langt sykeleie. Nok om det :)
  Bildene dine er så utrolig vakre, så flotte og gode bilder du har fått av de vakre dyrene i dyreparken :) Skal innrømme at jeg også har den drømmen om å komme meg tilbake dit, var der i 1991 med to små barn, hvor eldste jenta ble kidnappet av røverne og vi måtte på redningsoppdrag for å få dem igjen :) Litt av en opplevelse :) Men da var det bare ungenes opplevelse jeg var opptatt av, så fikk ikke med meg så altfor mye selv!Men gleden hos jentene mine fikk jeg med meg, og det var noe av den samme gleden som du nå viser gjennom ord og bilder. Fantastisk Kjersti, du har evnen til og glede deg som et barn over de fantastiske opplevelsene du har hatt :D JEG BLIR SÅ GLAD over gleden du viser, og jeg blir så glad for at du har fått drømmen din oppfylt og jeg blir så glad over gleden du viser for denne opplevelsen av en drøm. Kjersti, du kan det med å glede andre, tusen takk for det, og <3 takk for at du deler med meg og oss :) Gleder meg til mer blogging fra deg :)Lykken er å kunne glede seg med andre og kunne se de små tingene i et stort perspektiv!

  Gode klemmer til deg fra meg, og igjen... Takk for at du deler <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Vibeke! Tusen takk for lang og god kommentar!! Du skriver så fint, og TAKK, det hadde jo vært nydelig om jeg kunne inspirere andre syke til å både se og å gripe mulighetene som er der innenfor alle rammene! Jeg vet og har visst at du er sånn, Vibeke, så positiv som du er! Og så mye som du også sliter med helsa! Ja, det er en mangeåring læring i dette med å finne diverse balanseganger! Jeg lar meg selv imponere gang på gang av mennesker som er mye sykere enn meg, og som også finner dyp mening i tilværelsen!

   Tusen takk for gode ord om bildene mine da! Og du var der i 1991, da er det på tide med et nytt besøk! Håper du får anledning til å reise dit. Og eldste jenta ble kidnappet, ja, vi skjønte at det var litt av hvert som skjedde på sjørøverøya, og sjøslag til havs og greier:) Drømmested for unger, og et pengesluk for foreldrene. Men jeg skjønner at du var mest opptatt av ungenes opplevelse, men deres opplevelser blir jo dine også, tenker jeg. Jeg skjønenr du fikk med deg gleden til jentene dine, det blir et litt annet fokus enn om du fikk opplevelsene alene. Hihi, ja, jeg gleder meg som et barn, det er akkurat det jeg gjør! Føler meg helt på bølgelengde med elleville barn som bare elsker å være der. Og som er like nysgjerrige på dyra som meg.

   Tusen tusen takk for at du gleder deg sammen med meg! Ja, jeg har fått drømmen min oppfylt. Har fortsatt to billetter igjen, og gleder meg til i morgen, ny dag, nye dyr:) Takk for at du har fulgt med her, takk for kommentarene du legger igjen, Vibeke!

   ja, lykken er å glede seg med andre, det gjør du til fulle. Gjør det jeg også, nyter å se så mange blide mennesker i dyreparken. Sol og glede, hyggelige dyrepassere. Alt er supert. Og disse små tingene er helt stort for meg, ja, det er vel det med perspektivet:)

   gode klemmer og jeg ønsker at du får komme deg hit, jeg vil anbefale alle som elsker dyr å reise hit:) Jeg stiller jo noen spørsmål ved om dyrehage egner seg til alle dyr, og det er sunt å ha noen spørsmål på lur.)

   gode klemmer <3<3 fra Kjersti

   Slett
 4. Herlig at du får oppleve dette. Dette er ekte lykke og glede! Ser fram til flere bilder.
  Kos deg videre.
  Klem fra Nina :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Nina! Ja, dette er herlig, tusen tusen takk! Husker du besøkte dyr og fugler i Danmark, det er jo bare så ellevilt herlig. Vet du, det er FUGLER her også, hihi, og jeg tok bilder av noen frittgående ender i dag :)Tenker på deg hver dag!! GOD KLEM fra kjersti :) :)

   Slett
 5. Så fantastisk at du har fått komme deg til dyreparken - og på den måten få tatt litt del av Afrika ;) Morsomt å få slik kontakt med løvinnen. Må innrømme at det mest majestetiske jeg vet om er en vakker hannløve med stor manke...... :)
  Og rødpandaen da........hellendussen så søt og nydelig ;)
  Kos deg så godt du bare kan på hytte i Kristiansand - og flere besøk i dyreparken. Kos deg med Sigmund og Sara. Godt hun vil tygge tyggebein igjen - det er i hvert fall et godt tegn :D
  Fortsatt god ferie!
  Stor klem fra Mona <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Mona! Jaa, det er sååå fantastisk, du skulle vært her sammen med meg! Ja, her er det Afrika og Asia og jungel, har ikke fått kommet meg til nordisk villmark, ikke sikkert jeg rekker det. Er sååå fascinert av løvene, de er favorittene! Hehe, hannløve med stor manke tok jeg bilde av i dag, han var en go'ing rett og slett. Lå og glippet med øynene, tror han var ganske gammel, var trøtt og ville helst sove han) Både vakker og en skikkelig søting! Rødpandaen var helt ursøt altså, og beveget seg så vakkert og mykt! TUsen takk for alle gode ønsker! Jeg koser meg mer enn noengang! Sara er god som ny hun, og det er jo det aller beste! Tusen takk!!

   GOD STOR KLEM fra kjersti <3

   Slett
 6. Hej Kjersti!
  Härligt att du uppfyller dina drömmar! Jättefina bilder, som alltid, på alla djuren i djurparken!
  Kram Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia, tusen takk for kommentar! Ja, her er jeg midt i drømmen:) Tusen takk for godord om bildene mine! Jeg kommer til bloggen din om noen dager:) Håper du er frisk igjen!! god klem fra kjersti

   Slett
 7. Lykken kan like gjerne ligge i opplevelser nær deg som å reise verden rundt..... Og du har virkelig klart å fange opplevelsene i Dyreparken! Flotte bilder!
  Jeg var der for to uker siden, mensammenmeden4- åring blir det ikke anledning til å studere dyrene lenge. Det var så mye spennende han ville rekke. Men det var fantastisk flott å være der! Gleder meg til å gjennoppfriske miinner via dine bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Grete, det har du rett i:) Klart lykken kan ligge der man er, og at man slett ikke behøver å reise verden rundt, og det viser seg ofte at når man har oppfylt en drøm, så er innfrielsen av den fin nok, men selve drømmen er jo da blitt borte, så noen drømmer er fint å bære med seg:)

   Tusen takk for gode ord om bildene mine! Og du var der med en 4 åring, ja, da blir det litt annet fokus.) Det kommer flere bilder.)))

   Slett