Velkommen til bloggen min

tirsdag 12. mars 2013

7 med ME er nå sikret plass--innsamlingsaksjonen går kjempebra


Det er helt supert. På få dager har det blitt samlet inn nesten 400 000 til ME-saken, og 7 personer er sikret å få være med i neste studie gjort av legene Fluge og Mella på Haukeland sykehus i Bergen på medisinen rituximab!
Jeg har selv støttet med enkeltbeløp, men i tillegg har jeg nå bare tastet inn MEANDYOU til 2377 og jeg blir trukket 50 kr pr mnd i ett år. Jeg oppfordrer andre til å gjøre det samme. Hver krone teller.

Her har pasientene selv gått sammen om en innsamlingsaksjon, er det ikke fantastisk?

4 kommentarer:

 1. Hej Kjersti!
  Vilket bra initiativ detta att samla in pengar så här! Jag har läst din beskrivning lite längre ner på sidan och jag tycker du är helt fantastisk som orkar berätta om din situation! Jag lider med dig när jag läser om hur du har det!
  Samtidigt är det svårt att förstå, för du ser ju sååå glad och fin ut på bilderna du visar oss.

  Och här kommer jag och vill gnälla lite över att jag gått igenom min första operation någonsin! Det finns ju de som gjort hur många som helst!
  Kramar Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære Pia, så koselig at du er innom bloggen min:) Ja, det er et supert initiativ, noe regjering og storting burde tatt ansvar for og ikke overlate det til de syke.

   Tusen takk for at du gir meg kompliment for å fortelle om sykdommen min, du er vel GOD! Og lider du med, så snilt.) Jeg vet at det er vanskelig å forstå fordi jeg ser frisk ut, men husk at jeg tar ikke bilder av meg når jeg er dårlig. Jeg tar alltid bilder når jeg er uthvilt.)

   Har du blitt operert!!!! Næmmen, kjære Pia, KRYA PÅ DIG! Jeg håper det var en liten operasjon, og at du snart orker å komme til Magle våtmarker og andre steder, Jeg skulle så gjerne sett våren hos deg når tranene kommer flyvende:)

   GOD KLEM fra kjersti

   Slett
  2. Hej igen Kjersti!
   Tack för din snälla kommentar och krya-på-dig-hälsning!
   Det var inte länge man fick ligga på sjukhus, det var ju hem igen dagen efter! Så du äter också den medicinen! Så intressant! Men du är inte opererad? Man kan ju få äta den på grund av ämnesomsättningen är för hög eller låg också.

   Jag har varit vid Magle både lördag o söndag! I lördags vågade jag inte ta tunga systemkameran o ha den hängandes runt halsen där jag är sydd, men jag höll på att bli knäpp på min gamla kamera. Den har utfällbar display och jag såg ju ingenting i fönstret på grund av solskenet. Så redan i på söndagen var det jag som var ute med systemkameran igen. Tänk vad fort man vänjer sig vid sina kameror!

   Påsk i Sverige, då hoppas jag att snön vi ska få här ikväll är borta igen. De varnar för upp till 25 cm och stormvindar har vi redan!

   Den dagen jag opererades blev den varmaste vi haft i år, +13,5 grader och på radion dagen sa de att de två första tranorna hade setts i mina trakter. SEN blev det vinter igen!

   Ha det bra, Kjersti och Kram från Pia

   Slett
  3. Hei kjære Pia, nå er vi i SVERIGE!! :) Nei, de skal ha folk fort ute av sykehusene i dag:) Håper du mår enda bedre nå:) Ja, jeg spiser den edisinen, den er jo livreddende:) Nei, jeg er ikke operert siden jeg ikke hadde struma, men en betennelse som kalles autoimmun thyreoiditt som skadet skjoldbrukskjertelen.

   Og du har vært i Magle, så koselig, snakrt kommer tranedansen. Skjønner du ikke torde ta systemkameraet rundt halsen når du er nyoperert. Hehe, ja man venner seg fort til kameraene, du får bare la være å bære den rundt halsen da.)

   Det er jammen kjølig her som i Norge, og litt is på fjorden er det også, bare litt da. Ja, snøen er heldigvis nesten borte. Stormvindene har nok lagt seg. Har dere hatt over 13 pluss grader, ikke verst. Og stakkars traner, de kunne vel ikke fly tilbake igjen heller:) :)

   Håper du får gode påskedager, og at du føler deg frisk og får tatt masse bilder, jeg får ta en titt innom bloggen din og kikke.)

   god klemmer fra Kjersti og tusen takk for lang kommentar.)

   Slett