Velkommen til bloggen min

søndag 10. oktober 2010

Liten smak av jul og nesten frisk mann

Jeg har, midlertidig, hoppet av min Dear Jane, og skal fornye julequilt-samlingen min og forhåpentligvis sy litt julegaver. Dette blir enkelt, og det er helt ok, noen ganger setter man seg mål som er et slit å nå. Derfor er det deilig å senke ambisjonsnivået. Er glad min kjære er nesten frisk. Og jeg kan sy i glade farger igjen.


Her er jeg godt underveis


Her er begynnelsen med mønster og noen ferdigskårede lapper


på vei til 4-blokk


første blokk


to blokker


13 kommentarer:

 1. Så lekkert dette blir Kjersti. Det enkle blir ofte det flotteste. Godt høre at det går framover med Sigmund. Du får hilse han

  SvarSlett
 2. Trevliga nyheter, med nästan frisk man och nytt projekt. Ser fint ut!

  SvarSlett
 3. De blokkene er så greie å sy - pass deg så du ikke får dilla.

  SvarSlett
 4. Jeg har sett et slumreteppe i samme blokk og samme farger. Det er utrolig lekkert, så dette kommer til å bli bra!

  SvarSlett
 5. Flott teppe du holder på med. Rodt og beige er flott sammen. Lykke til med sying og mann :-))

  SvarSlett
 6. Takk for alle kommentarene! Jeg kan godt komme til å få dilla, Sølvi, hihi, det er morsomt. Vil gjerne se slumpreteppet ditt Bjørg. Takk Pj og Hilde også. Mannen er snart i full jobb igjen.

  SvarSlett
 7. Dette blir kjempefint! Ikke noe nederlag aa ta en pause fra DJ. Jeg tror det er viktig aa gjoere noen lettere prosjekter innimellom, ellers gaar en fort lei. Jeg syr julegaver ogsaa; grytekluter - som skal til Norge. :)
  Saa godt aa hoere at din kjaere er nesten frisk.

  SvarSlett
 8. Tusen takk, Astrid. Neida, er ikke noe nederlag. Mer at juledukene har blitt utslitt etter noen års bruk, så jeg trenger litt nytt:) Ja, så er det litt avbrekk fra noe som er kjempekomplisert å sy som DJ.

  Grytekluter til Norge, så koselig! Min kjære er 50% sykmeldt et par uker til iallfall, men det går framover.

  SvarSlett
 9. Vilket vackert teppe det kommer till att bli! Jag undrar i vilken bok du har funnit mönstret? Kramar Ullis

  SvarSlett
 10. Tusen takk Ullis! Det er en av Lise Bergene sine bøker. Skal finne det ut. Jeg ville gjerne hatt mønsteret til det nydelige teppet ditt med log cabin "til agnetha":)

  SvarSlett
 11. Hej Kjersti! Det täcket du sett är sytt av Birgitta http://giggi.zoomins.se men jag vet att mönstret finns i Judi Martins Log Cabin Quilt book. Den bloggen du tittat på är en sammlingsblogg för en grupp som ska sy quiltar i regnbågens färger. Här finns min blogg: http://ullisg.zoomin.se Kramar Ullis

  SvarSlett
 12. Tusen takk for tipset. Nå abonnerer jeg på din blogg også, Ullis. Boka heter "hjertelige lapper" av Lise Bergene. klem fra Kjersti

  SvarSlett