Velkommen til bloggen min

onsdag 5. august 2015

Mitt roadtripeventyr--- tre lykkelige uker på Bornholm, Ystad, Falkenberg og UlebergshamnDet har vært tre fantastiske uker som nå er blitt til minner. Det har skjedd utrolig mye av både store og små hendelser. Det var vært i særklasse bra alt sammen. Sigmund, Sara og meg sammen er det beste. Så alle menneskene vi har møtt, mange korte, fine møter. Og noen lengre møter. Det aller hyggeligste var å feire min barndomsvenninnes  60 årsdag! Det var første stopp på turen også, i et nydelig hus med utsikt over havet i Sverige i Ulebergshamn.  Vi har kjent hverandre i 55 år!

 Bra hoteller, deilig mat.  Vi har hatt 24 overnattinger på fem ulike hoteller. Jeg følte nesten som den gang jeg var på interrail. Men det er 40 år siden omtrent, det var med tog, ingen luksus, masse energi. Likheten er å være på reise. Jeg kunne levd som dette. Bare reist. Jeg er hjemme. En smak av hverdag. Heldigvis skal jeg på mer ferie. Det er så mye jeg kunne skrevet om av opplevelser, men jeg rekker det ikke. Den nye aktiviteten jeg har begynt med er å løse soduko. Jeg trodde aldri det ville være noe for meg, men nå har jeg blitt litt hekta, og Sigmund er kjempeimponert over hvor "fort jeg har tatt det", og jeg som egentlig er litt dårlig på det med tall.

Vi har vært i byer, ved havet, på landet, på alle mulige steder.  Vi har vært to uker på Bornholm, og vi har bodd på hotell i en av Europas vakreste byer: Svaneke. Jeg har vært der før og har vakre minner derfra, og har fått enda flere.

Jeg har fotografert selvsagt. Vi fikk med oss en tur i ørnereservat og på hjemveien dumpet vi borti et hesteveddeløp. Den rekken med steinformasjoner er et historisk sted som kalles Ales stenar. Stedet var preget av mystikk og skjønnhet.

Og her deler jeg noen bildeminner, og jeg begynner med de jeg har tatt sist, foruten de som ligger nederst. De er et farvel til Svaneke på Bornholm for denne gang. To nattbilder, ett fra Svaneke havn og ett med måne over Østersjøen:
 De to siste bildene er Svaneke havn sent på kvelden. Og av fullmånen som ligger over Østersjøen kvelden før vi dro hjem.

Tusen takk for at du ville følge med på dette eventyret mitt vist i noen av bildene!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar