Velkommen til bloggen min

onsdag 2. januar 2013

1. nyttårsdag i bilder



1. nyttårsdag opprant med SOL. Ja, det kom ikke som noen overraskelse. Om man er ivrig til å fotografere ja, så følger man godt med på værmeldingene. Selv følger jeg været både på yr.no og på yahoo.no sitt vær og selvsagt på langtidsvarsler. Derfor visste jeg at det skulle bli sol i dag, og jeg hadde stilt inn vekking på telefonen min. Det hjalp ikke så veldig godt på å komme meg tidlig ut, men jeg fikk da med meg den siste timens sol med både solnedgang og "blåtimen". Turen gikk til vakre Enebakk, og jeg kjøpte med meg to ferske loff, men i dag var det tomt for svaner. Det ble i stedet noen naturbilder.



















Da er vi godt inne i det nye året. Det er mange gode ting med et nytt år. Man kan bla om til en helt ny, blank side. Sånn føles det iallfall. Sola har snudd. Det vil bli mer lys. Jeg har forventninger om at det vil skje masse fine ting i 2013. Det er mitt nyttårsønske til deg som leser bloggen min, til meg selv, og ja, til alle mennesker. Samtidig er jo overgangen til et nytt år også muligheten for ekstra ettertanke. Og også kjenne gleden ved alt det gode i livet mitt. Det beste er selvsagt at jeg har en vidunderlig mann som er utrolig snill. Det skjer at butikkdamer på kjøpesentre sier: "Så snill mann du har som er så tålmodig og venter på deg mens du handler." Og mitt svar er da alltid: "Han er faktisk enda snillere enn det ser ut til her".

Det er  som Olav Duun sier:  "Så godt kan eit menneskje vera at det blir vakkert av det."



8 kommentarer:

  1. Veldig vakre bilder som alltid Kjersti. :-) Det er utrolig inspirerende å følge deg!

    Ønsker deg av hele mitt hjerte et riktig GODT nytt år. Jeg har bestemt at året blir knallbra, så da blir det sånn. <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjære Cathrine! Tusen takk, og så koselig at du følger meg da:) Jeg følger deg om enn i rykk og napp. Tusen takk for gode ønsker! Jeg ønsker deg også et fantastisk GODT nytt år, og tenk om vi kunne bli friske, tenk om vi kunne få rituximab:) Men har du bestemt at året blir knallbra, så stoler jeg på det <3

      Slett
  2. Hej svejs.
    Då är vi två som har en sådana underbara män.
    Vi har varit ihop i 50 år i år och varit gifta i 43 år.
    Jag skulle aldrig byta ut min lille älskling vad som än händer.
    Dina bilder är underbara fast det är de ju alltid.
    Du är en fena på att fota.
    Ha nu en riktig god fortsättning på det nya året.Hoppas att det kommer att hända mycket kul och inte så mycket åt det andra hållet.
    Kramizzzzzz

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjære Lotta.) Så koselig (mysigt) å lese at du også har en underbar mann:) Vært i hop i 50 år, WOW, men du er da UNG? Du ser ung ut på bildene.) 50 år, et halv sekel, århundre...jeg gir meg over. Det var et så langt ekteskap mine foreldre hadde. Jeg har vært sammen med min kjære Sigmund i "bare" 26 år.) Nei, vi må passe på mennene våre, de er GULL! Tusen takk, bildene denne gang var kanskje litt gjennomsnittlige, men det øverste ble plukket ut på en gruppe på facebook. Hva er en FENA? Nå gleder jeg meg til å se alle dine vakre bilder:) Ønsker deg også alt det beste i fortsettelsen av det nye året, vi er bare 4 dager inne i det.) Ja, vi får håpe på mye kul, og ikke alt det andre.

      Å fotografere gjør jo at vi ser enda bedre alt det vakre i naturen:) Så vi får bare fota i väg:))
      STOR KLEM til deg :)

      Slett
  3. Hei og godt nyttår!

    Så fine bilder du har lagt ut! Mine favoritter ble det øverste bildet og bildet med silhuettene av stråene. Nydelige farger og kontraster. Liker:-)

    Gode nyttårsønsker til deg også!

    Ruthe

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Ruthe.) Godt nytt år til deg også!! tusen takk for så gode ord om bildene mine.)) Det øverste bildet kom på en side på facebook, det var hyggelig:)) Og så hyggelig du likte bildet av stråene. Tusen tusen takk, og de beste nyttårsønsker med alt det beste fra meg også:) Klem fra Kjersti

      Slett
  4. Hej Kjersti!
    Fina bilder som alltid, ettan är fin, men jag tyckte nog mer om nr. 4 om jag hade fått se mer av den underbara himlen. Likaså med nr. 9, den hade nog jag tagit på höjden istället. Konstruktiv kritik, för en gångs skull *hi hi*
    Jag tänkte egentligen bara skriva "att vara en fena på något" betyder att man är jättebra på något, i ditt fall att fotografera! :)
    Ha en fin helg! Kram Pia

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Pia, tusen takk:) Ja, jeg skjønner det med at det skulle vært mer himmel. Eneste jeg kan si til mitt forsvar er at enkelte bilder tar jeg stående, og jeg klarer bare stå littegranne så det skjer litt for fort /snabbt. Du har nok også rett i at nr 9 ville blitt finest på høyden, fått mer "sug" og dybde i det da.) Jeg setter STOR pris på konstruktiv kritikk:) Tusen takk:) Nå skal jeg titte litt på dine siste bilder. Det er fint å gi hverandre tilbakemeldinger på hva man kunne gjort annerledes også. Jeg tåler det veldig godt! GOD KLEM fra kjersti

      Slett