Velkommen til bloggen min

tirsdag 9. desember 2014

Et lite besøk i Oslo---regn, høst, mørke---Nationaltheatret stasjon


Det er adventstid, og blogging er ikke det man rekker da. Legger bare ut noen bilder fra en liten tur i Oslo en lørdagskveld i november. Mørkt og duskregn, men likevel stemningsfullt. Jeg var ved Nationaltheatret togstasjon (det skrives fortsatt på gamlemåten), og jeg hadde aldri vært der, og ble veldig fascinert. Måtte lese om det etterpå, og det var et enormt beløp stasjonen er pusset opp for. Jeg gikk inn ved inngangen som ligger ved selve Nationaltheatret. 

Folkeliv utenfor Nationaltheatret 


Denne togstasjonen er Norges nest største jernbanestasjon målt i antall reisende. Så her var det et lite og sjeldent  øyeblikk der det var tomt for folk.   Hundefolk møtes overalt! 


Det var mange som møttes og hadde avtaler denne lørdagskvelden. Det var veldig koselig å se. Rusler inne ved oppbevaringsboksene


 Utenfor er det også fattigdom


Folk er folk!


 Det var mye dyr, flott kunst på veggene og rundt omkring på togstasjonen Men rett ved satt en mann i nød. (Bildet er tatt med tillatelse)

Disse to bildene, over og under, er tuklet med i et redigeringsprogramSara blir fotografert i de fleste sammenhenger! Verdens fineste hund!


Ønsker deg som er innom en riktig fin adventstid. Dette skal være tiden for kos, og ikke stress. Det må vi minne hverandre på. Og så må vi ta vare på hverandre!


2 kommentarer:

 1. Syns også det er fint der.
  Så mange spennende linjer du har fått fram :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig at du syns det samme. Tusen takk for det med at jeg har fått fram spennende linjer. Av og til lurer jeg på om du er hun jeg har på vennelista på fb som heter Helen? ) :)

   Slett