Velkommen til bloggen min

mandag 14. april 2014

Påske i Stavern er utrolig å oppleve!Påske i Stavern på hytta vår er utrolig ja. Det er første gang det har vært varmt nok i været til at vi kunne være her i påskeuka. Jeg skjønte da tiden nærmet seg at det var mulig, og fikk ringt rørlegger som satte på vannet.

Vi reiste i uvær og regn og tok Bastøyferje fra Moss til Horten. Jeg liker så godt å ta turen den veien fremfor å kjøre hele veien Langhus-Stavern. Vi kom fram til kald hytte selvsagt, og på med ovner og tenning av masse stearinlys. Så måtte vi skru ned varmen for det var plutselig 26 grader inne og 8 ute.

I går våknet vi til strålende sol,  skog innhyllet i  heldekkende teppe med hvitveis, havet, og utsikten er optimal mot havet før det tettes med grønt bladverk. Aldri har jeg sett Stavern sånn. Vidunderlig! Dagen i går ble bare brukt til å slappe av og å kjøre en tur. Det blir neppe mulig å dra hit i mange påskeferier for det kreves at påsken kommer sent i kombinasjon med varmt nok vær og snøfritt så vi kommer fram.

Her er vi altså og vimpelen er heist, og alt er fryd og gammen. I år har jeg planer om å lese en bok, og det blir "de usynlige" av Roy Jacobsen.

Sara er i toppform noe bildene nedenfor viser. Jeg tror ikke hun kjente seg igjen her samt at det nå står en "dachshund" i betong utenfor, og hun hilste pent, men ble nok skuffet over at den slett ikke luktet hund. Den er en kuriositet som jeg har kjøpt på Bornholm, fraktet hjem. Den veier 20 kilo!! Bilde nedenfor.

Da er det bare å gi seg hen til det vakre livet her, nyte øyeblikkene, kjenne at man er til og er heldig som har dette stedet å reise til. Jeg har så mye å være takknemlig for.
Riktignok har vi hatt tre dachshunder før Sara, men at vi fraktet denne 20 kilos kolossen fra Bornholm til Norge er både pussig og fint å tenke på. Den har fått plass her ved hytteveggen.


Sigmund og Sara
Det blir litt agility-trening også. Sigmund har laget egen "løype" til Sara.Et lite mobilbilde av stua da vi kom hit
Jeg syns hun er så vakker!


Sara slikker seg om munn fordi det er leverpostei på vei


Et bilde av meg også som er tatt i januar.

Til deg som er innom bloggen min: GOD PÅSKE!! Og takk for at du besøker siden min.


4 kommentarer:

 1. Liker også best å ta ferga til Horten, når vi skal til Stavern :-)
  Flotte bilder, forresten. God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. kjære sollemor, så koselig at du også liker ferja til Horten:) Så du drar også til Stavern:) Tusen takk for fine ord om bilder, god påske til deg!!!! Klem fra Kjersti

   Slett
 2. Høres og ser veldig deilig ut! :-)
  Været er jo bare strålende, også her på Sørlandet, og jeg blir på en måte overrasket hver vår, jeg. Over lyset og det grønne og at vinteren slipper taket.
  God påske!
  Hilsen Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Tonje!
   Ja, det er deilig og nydelig vårvær! Ja, det må være deilig på Sørlandet også! Ja, ikke sant, vi blir overrasket hver vår, hvor nydelig det er med lys, grønt, nytt liv, og at vinteren er over!! GOD PÅSKE og takk for kommentar:) Hilsen Kjersti

   Slett