Velkommen til bloggen min

lørdag 12. oktober 2013

Bildene mine har fått internasjonal oppmerksomhet samt at jeg har fått sølvplassering i NM i naturfoto--STORFORNØYD!


Jeg har nesten ikke tid og overskudd til å blogge. Det skjer mer hyggelig på høsten enn jeg har forventet. Det meste handler om foto, foto og foto! I løpet av få dager har ulike bilder jeg har tatt, blitt plukket ut. Det er jo SÅ gøy! Noen liker bildene mine!

Det første her av en gråmåke som lander ved solnedgang,  har fått sølvplassering i NM i naturfoto. Samt at tre av de andre fikk bronse og bare var et par poeng fra også en sølvplassering.

I tillegg har ett av bildene mine blitt plukket ut som veggbilde på Newer photo art, det er jo en ære nesten å få benevnelsen "art", kunst, om en av sine bilder.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536470436437708&set=a.256338234450931.63015.221087464642675&type=1&theater

Det er dette bildet:Og forleden så ble også bildet mitt vinner blant 6 andre på facebook gruppa Newer Color, og der er det et trangt nåløye for å bli plukket ut:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200758034020810&set=gm.559086294170740&type=1&theater

med dette bildet:Så i kveld kikket jeg gjennom bildene mine på Instagram, og så har jeg blitt dagsvinner under temaet tree_captures

http://instagram.com/p/fVauSWpLvN/

Med dette bildet:


Jeg skrev i forrige innlegg om "lykke" og "dyp glede".

Og når jeg opplever at noen liker bildene mine, ja, jeg føler BÅDE lykke og dyp glede på én gang!

Tusen takk til deg som er innom her! GOD HELG!

10 kommentarer:

 1. Du tar nydelige bilder og fortjener all den oppmerksomheten du får. Lykke til videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Emme, tusen takk skal du ha:) Hilsen kjersti

   Slett
 2. Kunstneren Kjersti Holst slår til igjen <3 Jeg bøyer meg i støvet og tar av meg hatten for deg <3 GRATULERER, dette er så vel fortjent, Er så gøy å se at bildene som tar pusten fra meg, også gjør det med andre! Nå er det vel snart på tide med en utstilling av bildene dine Kjersti? Samle alle 1. 2. og 3. plasser på et sted og vise dem fram :) Jegkommer hvert fall til å fortsette å dele bildene som bergtar meg, og jeg koooooser meg med å se og kommentere på dine bilder. Du har glede av å ta dem, jeg har glede av å se på dem og VI har glede av at du får gode passeringer for bildene dine :)
  Er så glad for din skyld, og jeg er så stolt over bildene dine og det du klarer å få til med et kamera... Jeg KOSER meg med bildene dine, koser meg Kjersti og gleder meg til å se flere vakre, artige, mystiske, flotte, rare, svart/hvitt og fargerike bilder fra deg :)
  Tuuusen takk for at du deler dine gleder med oss og samtidig gleder oss med din kunst :)

  Klemmer til deg fra meg Kjersti, bygg krefter mellom "slagene" ta deg ut og kos deg når du orker og har overskudd, og bygg krefter og kos deg med det du liker aller best: familien din og fotografering <3 Stolt av det du får til <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Vibeke! Tusen takk, dog rødmer jeg litt av benevnelsen "kunstner", er jeg det da? Du er så raus med kommentarene dine, det gjør MEG ydmyk! Takk for alt du deler, og alle kommentarene på facebook!! Så fint at du koser deg med bildene mine! Jeg håper virkelig jeg klarer å ta flere gode bilder, særlig rare!

   Kunsten er å få ting i nytt perspektiv, underliggjøre, overraske, vakkert lys, alt dette.

   GOD KLEM kjære deg, ja, nå bygger jeg krefter, jeg har fått "Musearm", så nå må jeg hente meg inn:) )

   Slett
 3. Dette var jo bare SÅ morsomt, Kjersti! ! Gratulerer med alle plasseringene ♥
  Det er VEL fortjent!!!
  Klemmer fra Nina :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Nina, tusen takk, man må bare ta med seg det gode som skjer:) Sanke de gode opplevesene!! Så koselig at du syns det er vel fortjent, gode klemmer fra Kjersti

   Slett
 4. Kjempemorsomt :-) Gratulerer så mye!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer ,med all heder! Det er moro når det man gjør blir verdsatt på en slik måte. Du fortjener det virkelig, bildene dine er utrolig flotte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Lappedamen! Tusen takk! Ja, det er morsomt når man blir verdsatt, og så fint å se bloggen din også, så vakkert det siste du har laget på kurs. Håper det går bra med deg. Har tenkt på deg!! ! beste hilsen fra Kjersti

   Slett