Velkommen til bloggen min

søndag 1. september 2013

En koselig sensommer-lørdagskveld med venner
I går var vi på besøk hos gode venner. En vakker sensommerkveld med utsikt over Oslo-fjorden, nydelig pådekket bord, og det viktigste: SÅ koselige mennesker! Vi setter pris på hverandre!


Da ønsker jeg deg som er innom bloggen min en kjempefin uke. Vi har startet på september, og det er kommet høstdrag i lufta, og da er det bare å puste den inn i dype drag og kjenne at du er til!

4 kommentarer:

 1. Hei Kjersti :)
  Det er så tydelig å se at dere setter pris på hverandre og det gjør meg glad :)Du fanger ikke bare mennesker på bildene du Kjersti, men sjelen deres også :)
  Er så glad for at dere har hverandre og jeg er så glad for at min barndomsvenn Rolf har det så godt som han har det :)
  Ta godt vare på deg selv, bygg krefter og slapp av og kos deg og nyt tilværelsen... Høsten er på vei og med den nye utfordringer og nye ting som skal utforskes :)

  Gleder meg til å se hva dine bilder kan by på av høstens gleder og mange vakre farger :) Alle årstider har hver sin sjarm, nå kommer en tid for å krype under teppe på sofaen med noe varmt i koppen, en god bok og høre på regnet som drypper og vinden som uler, kanskje til og med lyn og torden..... Gleder meg til å se dine høstbilder Kjersti.
  Gode klemmer til deg fra meg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære VIbeke, du skriver så utrolig fint! Tusen takk! og at jeg fanger sjelen i bildene mine, jeg ser ikke det selv, men du ser noe, og det er så vakkert, og jeg bare takker!:) Din barndomsvenn har det veldig bra med en nydelig familie, og alle er de vakre både utenpå og inni:) :)

   Ja, høsten er på vei, det er mange hvileskjær som skal legges inn. Du må også ta vare på deg selv, du gir så mye av deg selv, alltid:)

   Det kommer nok noen bilder også:) Håper jeg får tatt noen høstfarger! Jeg håper å få komme ut når det er lyn og torden, kan bli fine bilder av det:) hihi, er helt motsatt som jeg var før, jeg vil helst ikke ligge under teppet på sofaen, men jeg blir jo nødt uansett:)

   Jeg gleder meg vil å vise fram noen høstbilder! Håper jeg får til noen!!

   gode klemmer fra Kjersti som blir varm om hjertet på både måten du skriver og lengden) :) <3

   Slett
 2. Koselig å titte innom bloggen din. Flotte bilder og veldig koselig det du skriver. Klem Tove Lindquist Andersen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Tove, du er så god, tusen takk!! klem fra Kjersti som håper du får en nydelig høst!

   Slett