Velkommen til bloggen min

torsdag 25. april 2013

Fotokurs ved Østensjøvannet


På bildet fokuserer jeg på å TA bilde. Jeg deltar på en liten fotogruppe som møtes en gang iblant, og i går møttes vi ved Østensjøvannet for å snakke om bruk av blitz. Jeg kan så lite om blitz, men var desto mer interessert i fuglelivet. Det er lenge siden jeg har vært ved Østensjøvannet, og det lå mye is på vannet fortsatt, men fuglene er tilbake. JEPP. Ny vår, vårstemning i lufta, og nydelig solnedgang.  Jeg fikk ikke tatt så mange bildene, men noen, og her er to av TOPPDYKKEREN, som er en sky fugleart som det er vanskelig å få tatt bilde av. Og så ble det noen få til. SARA, 1 år, bildet er tatt av Arne Stenstad

Det kan se ut som denne anda venter på at isen skal gå og at våren skal komme!Og sånn ser det ut når måkene slåss om maten: 


Ønsker deg som er innom bloggen min en riktig GOD HELG!


2 kommentarer:

 1. Helt underbara bilder, Kjersti!
  Jag är mer än lite avundsjuk, för så fina bilder får jag nog aldrig med min kamera.
  Så kul med foto-kursen!
  Nu tror jag att ni fått lite mer vår ni också väl?
  Ha en fortsatt fin helg! Kram Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia, tusen takk! Du tar jo MINST LIKE GODE bilder som jeg tar!! Ja, veldig kul med fotokurs, hyggelige mennesker, og også faglig utbytte:) Og det var vårvær på lørdagen, men på søndag var det nesten storm, iallfall sterk vind og regn, så nå venter jeg på varmen og sola:) GOD KLEM OG fortsatt god uke til deg, klem fra Kjersti :)

   Slett