Velkommen til bloggen min

tirsdag 21. september 2010

Han er lagt inn på A-hus

I dag tenkte jeg at dette er ikke riktig. Ikke riktig at mannen min skal ligge helt stille med øynene igjen og ikke klare å røre på seg. Jeg skulle ha sykemelding, og det var jo greit, men jeg nådde ikke inn til legesekretæren når jeg sa det var betennelse på balansenerven. Så kontaktet jeg min egen HELT fantastiske fastlege som jeg har hatt i 20 år. Han ga meg noen råd, og sa at det MINST burde tas CT, og at han ville lagt inn Sigmund.  Gode, flinke fastlegen min! Han vet også at symptomer ikke alltid viser seg typiske, og at det kan være noe helt annet enn man trodde i første omgang når man ser videre forløp.

Så tuslet jeg inn på legekontoret, snakket pent med legesekretær som sa jeg kunne få snakke med Sigmunds fastlege. Fastlegen hans var veldig forståelsesfull, hun fikk journal fra legevakt, og så endte det med at kollegaen hennes som hadde legevakt  kom med én gang. Sigmund ble undersøkt. To timer etter kom ambulansen.

Nå har jeg pratet med Sigmund,  han ligger på undersøkelsesrom, og han blir innlagt, vil få intravenøst ( så blir elektrolyttbalansen i orden hvis den ikke er det, han har jo drukket svært lite). Øre nese hals-legen sa de ville ta CT, og også kople inn nevrolog. Nå føler jeg at han er i de beste hender!

Selv virket han veldig lettet! Det er godt å bli tatt på alvor.

Mine egne bekymringer ligger der og lurer, men nå tar jeg en dag av gangen. Jeg fikk orientert min fastlege om at jeg hadde fulgt rådende hans, og fikk sms av ham med to ord: "bra jobba".

7 kommentarer:

 1. Godt å høyre at han no vert teken hand om og undersøkt vidare av Ahus! Glad du greidde å få fastlegeordninga til å verke, sjølv om du måtte via din eigen. Husk å ta vare på deg!

  SvarSlett
 2. God bedring til mannen og deg - husk å ta hensyn til din egen helse i alt dette styret.
  Bra han kom på sykehus - og vi må tro han er i de beste hender der. Men følg med på hva de gjør/evt. ikke gjør, det kan lønne seg.

  SvarSlett
 3. Huff igjen, det virker som en jungel der ute... Men husk, er det sånn at du føler det feil, så er det feil... Stol på magefølelsen...

  SvarSlett
 4. Helt enig med 9na - stol paa magefoelsen. Naa er han i trygge hender. God bedring til din kjaere! Men husk og ta vare paa deg selv ogsaa, Kjersti!

  SvarSlett
 5. tusen takk alle sammen. Ja, jeg prøver å hvile litt. Jeg stoler på magefølelsen, håper jeg, men nå er han på sykehus, og da må man nesten senke skuldrene og satse på at de kan og vet. Jeg fulgte iallfall magefølelsen ved å få ham på sykehus. Skummelt når det er symptomer som kommer fra hjernen, det cerebrale.

  SvarSlett
 6. Veldig spesielt alt dette, Kjersti. Håper du får hvilt, og at det går bedre for Sigmund. Godt dere har gode fastleger. Jeg er også glad i min.
  Beste tanker fra Anders

  PS: Du skriver godt Kjersti.

  SvarSlett
 7. Kjære Anders, jeg skal videreformidle denne hilsenen til Sigmund, tusen takk, den varmet!


  Klem fra Kjersti

  SvarSlett