Velkommen til bloggen min

torsdag 1. januar 2015

Godt nytt år---ikke tid for ettertanke!


Som overskriften sier: GODT NYTT ÅR til dere som er innom bloggen min. Jeg har kommet fram til at  årets begynnelse ikke skal ha ettertanke i seg for mitt vedkommende. Se på bildet over her. Hva ser du? Jo en bitteliten bro, og hvor går den? Det vet vi ikke. Men det er iallfall et vakkert lys i enden. Ikke at jeg skal bli filosofisk og si at jeg ønsker meg et slikt år der jeg akkurat går mot lyset, men dog er det noe i bildet som sier noe om å se muligheter, om å ta vare på øyeblikkene, leve i nuet, og ja, bevege seg i den lyse siden av livet om man får det til. Men det er altså ikke mer ettertanke i meg enn akkurat det i øyeblikket. Jeg har vel i grunnen tenkt så mye i livet mitt at jeg har pauseknotten på, og heller holder fokuset på å leve her og nå. For meg betyr det å ha fri fra tanker at jeg er absolutt til stede i mitt eget liv. Slike ganger er når jeg for eksempel holder fotoapparatet mitt godt med begge hender, ser et motiv jeg bare må fange med linsa, da er iallfall de litt "større" tankene som blåst fra mitt hode. Et annet slikt øyeblikk er sammen med hunden min Sara. Hun er min herlige hund som gir meg øyeblikk på øyeblikk.

Det aller beste er de gode relasjonene i livet mitt. Du som leser dette, du som kjenner meg litt eller mye, du som jeg har møtt i 2014, du vet hvor stor pris jeg setter på deg. Det har vært de beste møtene med mennesker dette året, og noen av dem har vært så hyggelige overraskelser. Desembermåned har vært den aller beste måneden der det har vært masse herlige overraskelser som har handlet om kontakt og nærhet og overraskelser. Om jeg kunne få noen sånne i året som kommer, skal jeg være fornøyd! Det har vært varme håndtrykk, klemmer, møte noens sorg, møte noen med enormt godt, varmt blikk, gjensyn med sterke følelser. Så mye har noen få dager rommet. Så nå vil jeg pusle meg inn i det nye året uten større ønske enn å oppleve mer av det samme.

Årets siste kveld ble tilbrakt med våre beste venner! Og min beste Sigmund.

Skulle jeg ha noe nyttårsønsker må det være at jeg kan glede noen i året som kommer. At jeg blir enda bedre til å ta vare på meg selv, og at jeg lytter til mavefølelsen min enda mer. Refleksjoner i vann:
Refleksjoner i vann

Barnetegninger på vegg et sted i Oslo:
I en sånn Torshovgård har jeg bodd i de beste årene av mitt liv


Jul her hjemme:

Bilde tatt fra verandaen min:
Skulle jeg ha noen nyttårsønsker må det være at vi er enda mer rause med hverandre. At vi alle unner hverandre fremgang og gode ting, at vi legger fra oss misunnelsen og småligheten. Og at vi kan klare å reparere forhold som har gått i stykker eller som har fått seg en trøkk.
Og i mitt liv ønsker jeg for alltid å bevare følsomheten i meg.

HJERTELIG GODT NYTT ÅR TIL DEG SOM ER INNOM BLOGGEN MIN!

8 kommentarer:

 1. Takk for flotte bilder og gode ord :-)
  Godt nytt år!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nytt år Sollemor og tusen takk skal du ha :) !! :)

   Slett
 2. Takk for mye latter, kos og også alvor ♡♡♡
  Takk for en strålende avslutning på 2014.
  foto9na ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Nina, det samme sier jeg, tusen takk for noen vidunderlige timer med latter, alvor og nærhet. Man kan ikke feire nyttår med flottere mennesker enn dere! Tusen takk for at dere er i livet vårt <3 <3 <3 Og for den beste avslutning på året :) Og den beste begynnelsen på 2015! klem fra Kjersti

   Slett
 3. Takk for påminnelsen, viktig å leve her og nå. Mye ettertanke i den erkjennelsen ;-)
  Godt nytt år!

  cyberklem fra Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Tonje! Godt nytt år :) Takk for kommentaren! Her og nå er ikke alltid noe man får til, men øvelse hjelper iallfall meg. Å vente på en bedre fremtid har så langt vært feilslått i mitt liv, derfor prøver jeg på å leve i nuet :) God klem fra kjersti

   Slett