Velkommen til bloggen min

lørdag 16. august 2014

Havet, himmelen, hedersmannen, hunden og høstenJeg tror det ble 5 H'er i overskriften. De oppsummerer kort min sommer og det som snart er høst. Dette har vært en fantastisk sommer. Jeg er heldig. Hedersmannen er viktigst. Kjærligheten. Den ene. Jeg vet ikke om vi er kommet i en alder da vi kan snakke om "livets høst", men i så fall håper jeg den blir lang, kanskje noen tiår til og med. Jeg har iallfall funnet han jeg vil gå hånd i hånd med resten av livet. Hunden er et kapittel for seg. Den aller vennligste. Havet og himmelen representerer for meg det uendelige.
Ofte er livet slik at man til tider kjenner på savn. De som er borte, som forsvant......som betydde noe...
Denne sommeren har jeg ikke savnet noen. Det er jeg dypt takknemlig for.

Takk til deg som besøker bloggen min. Håper du er ved godt mot når høsten nærmer seg. Noen syns høsten er befriende. Selv syns jeg høsten bærer melankolien i seg, men som regel er høsten god når sommervarmen har gitt helt slipp, og man kjenner den lune og litt skarpe septemberlufta.


6 kommentarer:

 1. Dette var vakkert! Du er så flink med å ordlegge deg. Kjenner jeg savner hunden min når jeg ser dette. Takk Kjersti ❤️ Klem Tove Lindquist Andersen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Tove, tusen takk for enda en vakker kommentar fra deg!! :) Ja, skjønner du savner hunden din:) Takk til deg!! <3 Klem fra Kjersti

   Slett
 2. Kjære Kjersti! Så vakkert, og avspeiler vakre gode deg! Og,- eg er så heldig eg også kjenner meg heime i det du skriv. Gleder meg til å se deg snart! God klem Eli Norun

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Eli-Norun, tusen takk:) Så snill du er!! ja, jeg vil tro du kjenner deg hjemme i det jeg skriver, det er rett og slett en velsignelse, hverken mer eler mindre:) : Snart ses vi:) Gleder meg jeg også :) God klem fra Kjersti

   Slett
 3. Hei Kjersti, nydelig headingbilde du har. Magisk.

  For meg er høsten som årstid den beste. Men den betyr også økt stress, siden jeg fremdeles deltidsjobber. Så sånn sett kunne sommeren var lengre.
  Havet og himmelen har jeg nært meg her jeg bor, hele året rundt, det er herlig. Hedersmannen min kan jeg ikke hylle nok. Jeg var nær ved å miste han pga sykdom, for noen år siden, og tiden vi har noe, hele familien, er som en bonustid.

  Ønsker deg en så god høst som bare mulig. Er innom; leser og ser på bildene dine, men det er ikke alltid jeg har ord og ro til å legge igjen noen ord.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei "gamle ugle", tusen takk for hyggelige ord om headingbildet, det er ett av de jeg er fornøyd med selv.

   Så heldig du er som har høsten som din beste årstid. Så du jobber deltid, ja, da blir det jo mer plikter, men likevel har du mye fri så du kan nyte din nordnorske natur.

   Ja, jeg vet at du har havet og himmelen nært deg hele året, du er kjempeheldig. Vi har begge her lyst til å bo ved havet, men her på østlandet er det ekstremt dyrt å få bolig ved havet.

   Så vakkert at du også har en hedersmann.) Så fantastisk. Ikke sant, nær ved å miste, så blir man sjokkert, får en vekker. Da skjønner jeg det med bonustid. Jeg tenker at vi alle mennesker har tiden som en bonus, men klart man kommer tettere inn på den tanken når man har opplevd alvorlig sykdom i familien.

   Ønsker deg også en nydelig høst, og tusen takk!! Det gjør ingenting om du bare sveiper innom her uten å legge igjen hilsen. Bare vissheten om at du er innom, varmer.

   Jeg leser diktene dine, og føler at det skal overskudd til å legge igjen en litt klok hilsen.

   Ha en fin uke!!

   beste hilsen fra Kjersti

   Slett