Velkommen til bloggen min

søndag 25. mars 2012

Østensjøvannet, hestehov og solbrent-mirakeldag

Grytidlig var jeg ved Østensjøvannet i dag. Jeg var så oppsatt på å teste den 500 mm tela jeg fikk i julegave, og så den 200 mm tela som jeg i et svært ufornuftig øyeblikk kjøpte meg. Sistnevnte er en lyssterk tele.

Sola skinte. Jeg ble solbrent for første gang på mange år. Jeg fikk tatt hauger med bilder. Det øverste bildet må vel sies å være et lite blinkskudd i min målestokk iallfall. Når canadagåsa skal ta av så bruser det i fjær og det ser veldig majestetisk ut. Jeg brukte min 500 mm tele som jeg fikk i julegave.

Så fikk jeg se hestehoven, og måtte ta et lite bilde av den, noe så kjærkomment, den forkynner at våren er her, om det så skulle snø i april, så er våren kommet, nemlig, for hestehoven er her!


Og et lite bilde fra Østensjøvannet der det er litt tynn is inne ved land.

Det kommer flere bilder fra denne lille utflukten.

Til deg som er innom bloggen min: Ha en strålende søndag!!


4 kommentarer:

 1. Der fikk du sett hestehoven ja, herlig! :-) God søndag videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Cathrine, det var du som minnet meg på hestehoven!! tusen takk, ha en fin uke!!

   Slett
 2. WOW! Kjempeflott bilde av gåsa! Blinkskudd, uten tvil! Hestehov, gul som sola, våren og sommeren er på vei, i år også! Jeg har ikke glemt gamlelandet, så blir ikke forbausa om det ramler ned mere snø hos dere.. Husker det snødde på bursdagen min i begynnelsen av juni for en del år tilbake.... BRRR! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Åstrid: Godt du ikek har glemt gamlelandet. Det er ekstra varmt i år, så det blir nok ikke mer snø, tror jeg:) Men man kan, som du skriver, aldri vite. Snø i juni, du verden sier jeg:)

   Slett