Velkommen til bloggen min

fredag 23. mars 2012

Jeg har fått Ipad3 med 64 giga i gave og ny hårklipp


I dag fikk jeg gave av min kjære Sigmund. Den nye Ipad 3 med 64 giga flashminne. Egentlig sliter jeg veldig med dårlig form og tilleggsting på toppen av ME. Med dette nettbrettet kan jeg faktisk ligge og surfe i verden.

Så er den underlige, vakre våren her for fullt. Det er bare å kjenne, og ikke minst, vite at vi ennå ikke er kommet til april og så er det 15-18 grader. Og jeg har fått klippet håret også, det som virkelig ble ødelagt da jeg trengte tre peramanter for å få krøller. Aldri mer krøller på meg.

Man får bare telle det som er på plussiden, det er faktisk eneste veien å gå!


6 kommentarer:

 1. Alltid lika positiv! Grattis till din "nya kompis i sängen" :o)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Pj:) Så nydelig kommentar!! GOD HELG!! klem fra kjersti

  SvarSlett
 3. Så snällt av maken!
  Jag har permanent men ingen Ipad! :)
  Ha en skön helg!
  Kram Pia

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Pia, maken er veldig snill:) Da har vi permanenten felles, jeg kan aldri mer ta permanent fordi jeg måtte ta den tre ganger etter hverandre for at håret skulle ta krøll, hihi:) Ha en nydelig helg du også:) Her hos meg har varmegradene kommet for fullt:) klem fra Kjersti

  SvarSlett
 5. Gratulerer med begge! Padden er kjekk, men litt farlig / vanedannende, den kan jo være med over alt, også på verandaen. Så det KAN bli for mye tid på nett...... Skriver av erfaring!
  Permanent, ja! Husker da eldste sønnen var et halvt år. Jeg ville ha lettstelt frisyre og dro avsted og fikk meg afrokrøll. Da jeg kom tilbake og skulle hente sønnen, ble han forvirret, stakkar. Stemmen kjente han, men ikke krølltoppen!

  SvarSlett
 6. Tusen takk, Grete:) Jeg tror neppe det blir vanedannende, for jeg har så mange helsemessige begresninger at ting stopper seg selv. Som leddproblemer, så jeg må porsjonere ut kreftene. Men takk for tips om at den kan være med på verandaen, det skal jeg da:) Mye eller for mye tid på nett, det er jo sånn at nett kan brukes til mye. Jeg driver jo litt fotobehandling, men det er vel ikke nett? Bare data. Det er mye man kan gjøre på en datamaskin uten å være på nett.) Så du har hatt afrokrøll, hihi:) SKjønner godt at en sønn på et halvt år ble forvirret) klart ha kjente sin mors stemme:) Ha en fortsatt fin helg, Grete med hilsen fra Kjersti

  SvarSlett