Velkommen til bloggen min

lørdag 27. august 2011

Hårfadese til 2000 kroner

 

bilde

Ja, her på bildet sitter jeg forventningsfull.  Jeg fikk en idé om å få meg krøller. Kule, rufsete krøller. Jeg skulle i stort jubileum (kommer i neste blogginnlegg) med 5 retters middag på utestedet “dronningen” på Bygdøy. I den anledning ville jeg bli fin på håret.

Og jeg ville finne på noe helt nytt. Krøller. Ikke bestemorkrøller altså! Jeg sa fra til frisøren at  håret mitt er så tjukt at det tar dårlig krøll. Altså at jeg måtte sitte lenger enn vanlig med papiljottene.

Da spolene vel var ute, var det små krusninger, og frisørdamen sa at jeg måtte la det lufttørke. Vel hjemme ventet jeg spent, og det ble tørt, og jeg tenkte at jeg fikk gre det litt. I takt med hver gang jeg dro børsten gjennom håret,  ble det flatere.

Resultat: Flatt hår. Jeg har frisøren i min umiddelbare nærhet og gikk dit så hun fikk se resulatet, og hun ga seg helt over. Hun ga meg ny time med én gang, men nå har jeg begynt å lure på om jeg skal la det forbli flatt, men i og med at jeg har fått ny time, så får jeg vel gi  krøllene en sjanse til.

Sånt som dette tar jeg med et stort smil! Fortsettelse følger.

IMG_0787

9 kommentarer:

 1. Venter spent på fortsettelsen!

  SvarSlett
 2. Venter spent på fortsettelsen!

  SvarSlett
 3. Ops! Her har det skjedd noe merkelig!

  SvarSlett
 4. hehe, fortsettelse følger, Bjørg, ser du har blitt mangfoldiggjort, helt ok det, håper du har en fin helg:)

  SvarSlett
 5. Jeg har en Pippi parykk du kan låne. Håper du får en fin kveld, med eller uten hår. Pass på så du ikke får det i suppa.

  SvarSlett
 6. Anonym var Morte M

  SvarSlett
 7. Hei Morte M:) Tror du ikke jeg både passer til og vil kle en pippiparykk? hihi, tas imot med takk. Kvelden er fin, får stadig gylne hår i suppa, ha en vidunderlig søndag!

  SvarSlett
 8. Hahaha! Jeg kan jo ikke annet enn le.... Flott at du tar det med godt humør, en kan jo ikke annet! Blir spennende og se hva som har skjedd etter neste frisør time! Lykke til! :)

  SvarSlett
 9. Bare hyggelig at du ler, Astrid, dette er jo av de "små ting" i livet. Jeg skal legge inn bilder når krøllene er på plass, hihi, kommer kanskje til å se helt corny ut)

  SvarSlett