Velkommen til bloggen min

mandag 16. november 2015

Da jeg fylte 60! Blogginnlegg med masse bilder både for de som har vært der og for de nysgjerrige!


Jeg fylte 60! Det var ille i forveien, et tall som var litt skrekkinngytende. Klisjeer som "alternativet er verre" bet ikke helt på meg, det er jo selvsagt at man ønsker å bli gammel, men man har likevel lov å føle på årene som har gått, og det gjorde jeg, og nå er den jobben tilbakelagt. Jeg har orientert meg videre. Hjertet mitt er også sjekket på alle vis, og det ser ut til å skulle slå bra i årene fremover.

Jeg hadde en strålende feiring med familie og venner, en fantastisk samling av gode folk! Det ble mange taler, god mat og drikke. Pianospill. Det eneste er at timene gikk så fort at da jeg følte at festen var på sitt beste, så var den over, og det er vel uttrykk for at dette var vellykket.  Det virket som folk koste seg, stemning var høy og varm.

Til deg som var der: Enda en gang TUSEN TAKK for at du kom og brakte lys og glede inn i den litt tunge prosessen det var å fylle 60.

Jeg må også takke Odd Fellow i Ski som laget en perfekt fest, de var fantastiske helt fra jeg ringte dem og bestilte lokalet til vi dro hjem den kvelden. Lokalet var nydelig pyntet, maten var nydelig, ja, alt var perfekt. Dette er folk som kan sakene sine!

Takk til Morten Sandberg som tok på seg toastmasteroppgaven og gjorde den på en glitrende måte. Verdens beste venn siden 1977.

Takk til alle som bakte kaker, til Brage som kom og spilte, til Sigmund som betalte, til Mathilde Thue som tok bildene! Takk til alle som bidro på ulikt vis! Jeg er så takknemlig!

Bildene kommer hulter til bulter og uten forklarende tekst:

Følgende bilder er tatt av min venninne Berit Lier:

Takk til deg som har fulgt blogginnlegget til hit! Takk til deg som var med og feiret enten det var i selskapet eller vi har møttes utenom!
8 kommentarer:

 1. Så flott dette så ut, Kjersti! Det var jammen velfortjent at du ble feiret! Gratulerer med vel overstått! Fine bilder, spesielt godt likte jeg de der du holdt tale. Og fin kjole. Dette kan du leve en stund på...

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Åshild! Tusen tusen takk! Det var en STOR dag :) En gang i livet- feiring :) Så hyggelige ord, og at det er fortjent, så snilt skrevet :) Ja, jeg kan leve en god stund på dette :) Så du likte der jeg holdt tale, dvs, jeg innledet en tale jeg hadde snakket inn på cd, her måtte kreftene utporsjoneres :) Jeg er så takknemlig for at jeg fikk bli 60, at jeg er i livet, at jeg kan vedstå meg det meste :)

   Slett
 2. Fantastisk fest til en fantastisk dame!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Eli-Norun!! TUSEN TAKK!!! STOR KLEM :)

   Slett
 3. Stort grattis till dig Kjersti!
  Jo, jag blev nyfiken och tittade in på alla fina bilder från din fest! Ni ser ut till att ha haft väldigt trevligt! Och så fin du var!
  Jag är snart ikapp dig med åldern, hi hi, nästa år om jag får ha hälsan.
  Kram från Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia!! Åh, det var da utrolig koselig med en kommentar fra deg, tusen takk!!! Er lenge siden, hverken du eller jeg blogger så mye, og ting går jo i perioder. Takk for at du syns jeg var fin :) Det var en superhyggelig feiring. Du kan glede deg! Så til neste år, klart du får ha helsen. Jeg skjønner du har skadet benet ditt, krya på dig! Håper du blir snart bra igjen.

   Jeg syns det var litt tøft å bli så gammel, men er glad jeg har fått bli så gammel og håper på en god del flere år :)

   STOR KLEM fra Kjersti

   Slett
 4. Gratulerer så mye! Er det virkelig 60? Du holder deg utrolig godt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Sollemor, tusen tusen takk:) Ja, og takk for at du syns jeg holder meg godt, det varmer. Det er ganske tøft å bli 60 for å være ærlig, men nå er det gjort og jeg får prøve å se på det som at jeg har et flunkende nytt tiår foran meg :) :)

   Slett