Velkommen til bloggen min

onsdag 14. september 2011

Bloggen min har passert 20 000 besøk--TUSEN TAKK TIL DERE!

Plutselig registrerte jeg at bloggen min har hatt 20 000 besøk. Den begynte med 1000 over flere måneder, så den har tatt seg opp. Ikke at den akkurat blir stormet ned, men akkurat så mange at jeg har behov for å si

TAKK 


til dere som har besøkt og som besøker bloggen min. Den begynte som bare quilterelatert, men nå har den handlet om alt mulig annet. Jeg vet at dere som leser den, gjør det med et godt hjerte. 
Det varmer!
Ha en kjempefin dag!!


P.s: En spesiell takk til pappa'min, han er min mest trofaste leser som alltid kommer med tilbakemeldinger!


klem fra Kjersti

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med 20 000 besøk!
  Jeg er veldig enig med deg i det du skriver om valg og valgresultatet, flott dikt også! Men er skuffet over valgdeltakelsen. For mange tilhører sofapartiet og det synes jeg er skremmende. At man ( kanskje ) ikke gidder å bry seg....
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 20 000 besøkende og vel så det!
  Du er jo så flink til å legge ut fantastiske bilder, dikt og spennende refleksjoner om hverdagsliv, politikk og annet som opptar deg!

  Jeg vil gjerne rette en tusen takk til deg for alt det interessante som du deler med oss andre!

  Klem fra Anne :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer!
  Det er gøy når nye lesere kommer til og legger igjen spor etter seg, det motiverer og gjør at man ikke føler seg alene.

  Fortsett å blogge!
  Jeg leser.

  SvarSlett
 4. Åhhh, tusen takk, dere er vel koselige og snille! Så fint Grete at du er enig med meg, alltid hyggelig med meningsfeller. Ja, valgdeltagelsen var lav og det var i grunnen overraskende. Vi får håpe det tar seg opp ved stortingsvalget, ha en fin dag du også!

  Tusen takk, Anne, såååå fine ord fra deg, kjempehyggelig! Utrolig at jeg gleder noen med bloggen min, har ikke tenkt over at den blir lagt merke til:) Jeg liker å skrive, føler at jeg får ut noe der, som å spille piano eller sy noe kreativt. Takk igjen!

  Melivetpaaslep, TUSEN TAKK) Det er alltid gøy med spor fra lesere enten i form av kommentarer eller at man ser at siden blir besøkt. Det motiverer veldig ,for det går jo litt i bølger i livet, og noen ganger når jeg skjønner at nesten ingen besøker siden min, vel, så daler kanskje interessen for å skrive litt, men som sagt, jeg liker å skrive. Syns det er viktig med noen blogger som ikke bare handler om sminke, hår (hehe, det har jeg jo skrevet litt om,) klær, festing, interiør osv, selv om det også er en viktig del av livet for noen og at man må respektere det.

  takk alle tre:) Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 5. Gratulerer!!! Så morsomt. Men det forundrer meg ikke, for du skriver utrolig bra. Synes du er en søt krølltopp - bra at det omsider lyktes. Litt uvant tenker jeg? ;o) Håper krøllene fortsatt er på plass. Det er nok mange som undrer seg over lav valgdeltakelse - inkludert meg selv. Etter alt som har skjedd, skulle man tro at folk ble mer engasjert. Lykke til med de neste 20 000 leserne ;o) Stor klem fra Mona.

  SvarSlett
 6. Tusen takk, kjære Mona! Krøllene er allerede på vei ut, men det får gå. Snill kommentar fra verdens godeste jente! Gleder meg til heksefesten hos deg, stor klem fra Kjersti

  SvarSlett