Velkommen til bloggen min

onsdag 21. september 2011

What Are Words? Om å være menneske uten svik, og om å kunne synge helt magisk!Han sang i begravelsen for ett av ofrene fra Utøya. Han ble intervjuet av Trude Teige i kveld på TV2. Chris Medinas historie må berøre oss alle. Historien om en mann som ble sanger samtidig som forloveden hans ble utsatt for en bilulykke. Livet hennes ble snudd opp-ned da hun ble lam og hjerneskadet i en bilulykke. Livet hans blir også snudd opp-ned når hans store kjærlighet får store, livsvarige skader.

Intervjuet handlet om en mann/gutt som står trofast ved hennes side, og en fantastisk kjærlighet. Noe vi kan lære av.
Så rørende og sterkt at jeg legger det på bloggen min. Snakk om å være en "stayer" når livet ikke blir som man har trodd. Menn uten svik eller mennesker uten svik er noe jeg blir ydmyk av. Små svik begås vel av de fleste, men det å være et helt menneske, stå for sine valg uten svik, det er noe av meningen i å være menneske og det å jobbe for å bli slik gjennom hele livet. 

Her er mer
http://www.youtube.com/watch?v=ehb5nQk5xCo

Og for en sang og for en tekst og for en nydelig stemme på en skjønn gutt!2 kommentarer:

  1. Fantastisk sang og tekst. Har hørt den mange ganger. Jeg så også på den amerikanske versjonen av Idol da han var på auditon. Sterkt!! Han er så søt og sympatisk. Er nok mange som kan lære av hvordan han takler det. Så litt av intervjuet på Trude's også. Fabelaktig ung mann.
    Klem Mona

    SvarSlett
  2. Tenkte på deg når jeg hørte på den, VISSTE at den gikk rett i hjertet ditt også! Takk for kommentar, kjære du! Klem)))

    SvarSlett