Velkommen til bloggen min

torsdag 19. september 2013

Fikk meg utflukt til Østensjøvannet i helgen


Det var flere uker siden en skikkelig fototur. Å komme hjem fra sommerferie betyr rydding og vasking. Dessuten har det vært feiring av bursdagen min. Men nå fikk jeg sjansen. Lørdag var det også nydelig sol, var en tur også på søndag i mer høstlig vær. Det er alltid koselig ved Østensjøvannet, det er mye folk der og dyr og noen ganger møter jeg kjente, jeg har jo vokst opp i nærheten der. Og man kommer i hyggelig prat. Her følger bare noen bilder.


Sara'n min!Han eller hun her så litt sinna ut og freste, men jeg tror bare den ville ha mat.

Måka er blant de grådigste fugleslagene

Litt svane-humor!


selv ikke en stor brødskive blir for stor for en liten måke!


Jeg ble ganske fornøyd med det over her, et litt annerledes svanebilde
Takk for at du titter innom bloggen min. Ønsker deg en fin dag og en fin helg. Nå må vil vel bare innse at høsten er her:)4 kommentarer:

 1. Flotte bilder. Tusen takk for at du deler med oss. Klem Tove Lindquist Andersen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Tove:) du er så snill med kommentarene, ha en god helg! Klem fra Kjersti

   Slett
 2. Fine bilder igjen. Morsomt åssen du fanger opp fuglene i sin ferd. Ja, nå er høsten her, nå kan vi glede oss til høstfargene. Her sør er det lite endring i fargespillet enn så lenge, det har jo vært så mildt.

  God helg!

  hilsen Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. kjære Tonje! Tusen takk! Ja, høsten er her, vi får nyte fargene:) Ja, tenker dere har lengre sommer der sør:) Ja, så mildt, lite som minner om høst. Kjente det litt i går kveld da jeg var ute et par timer) GOD HELG du også, hilsen Kjersti

   Slett