Velkommen til bloggen min

onsdag 22. mai 2013

Vakre Sigmund, vakre Sara og vakre Stavern---alt i tekst og bilder


Ja, overskriften min omhandler nettopp min vakre Sigmund, vakre Sara og vakre Stavern. Pinsen var nydelig. Jeg føler meg så utrolig heldig som lever sammen med den fineste mannen jeg kan tenke meg. Nå har jeg også fått verdens godeste hund. Og sammen opplever vi nydelige Stavern. Jeg tar vare på øyeblikkene, og det var mange av dem i pinsen. Det fineste er jo at sommeren kom, varmen kom, det milde draget i lufta. Det jeg har drømt om i hele vinter. Utfordringen min er å ikke ta ut alle kreftene hver gang fordi jeg da får så mye å hente opp igjen av energi. Jeg øver meg på å utporsjonere så jeg slipper å kjenne meg så dårlig, men hva gjør man med så mye livsiver som jeg har?
Pinsen bød på all slags vær: det begynte med kald vår, så full sommer med sol og vakker solnedgang, og så kom regnet. Alt hører med til våren. På to dager hadde det spiret og grodd rundt oss. Det kom tulipaner, løv på trærne: Naturen foldet seg ut. Og jeg fikk tatt bilder!  Sara løp og lekte og var i sitt ess. Sigmund jobbet på en filosofioppgave som er en del av doktorgraden.

Under er bildene fra Rakke, Helgeroa og Nalum. Det er bilder av Sara og av Sigmund og av havet og skjærgården, av bekkeblom og tulipanene.

Vakre Sara
Takk til deg som har tittet innom bloggen min, og sett på bildene mine! Jeg ønsker deg en fortsatt fin uke med oppfordring om å nyte våren,  å overse regndråpene og å kjenne det pulserende livet!


12 kommentarer:

 1. utrolig lækre billeder, beroligende knus fra Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda, tusen hjertelig takk, så koselig at du la igjen melding!! Håper alt er vel med deg! Knus og klem fra Kjersti

   Slett
 2. Morsomt å se. Utrolig flotte bilder. Takk til deg.

  SvarSlett
 3. Den anonyme er meg Tove Lindquist Andersen. Vet ikke åssen jeg gjør dette her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du klarte det Så fint Tove, hjertelig tusen takk!!! :)

   Slett
 4. Nydelige bilder! Det er vakkert i Stavern. Jeg skal dit i forbindelse med jobb om et par uker :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha Sollemor:) Ja, det er nydelig i Stavern:) Skal du dit i jobb, da må du ha god tur og kose deg!!! Håper det blir fint vær også:)

   Slett
 5. Kjære deg, så vakre bilder av både natur, dyr og menneske :-)
  Det er en fryd å se hvordan alt springer ut, blader, blomster.
  Vakkert ved sjøen, nydelige og fredfulle stemningsbilder.
  Det er alltid en glede å se bildene dine og lese det du beskriver
  rundt deg.

  Klem fra Nina E. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Nina! Tusen takk for kjempekoselig kommentar! ja, det er en fryd å oppleve dette våreventyret, :) Og ved sjøen er det nydelig:) Tusen takk, måtte lete etter steder fordi jeg ikke klarer å gå særlig langt, og nå var det satt opp bom ved den stranda jeg var ved i fjor, så jeg snek meg ved en av campingplassene. Håper en gang å klare å gå ned til Mølen:) tusen takk igjen, kjære du!! STOR KLEM:) :)

   Slett
 6. Hej Kjersti!
  Först vill jag säga tack för dina fina kommentarer hos mig!
  Alltid lika kul att läsa vad du skrivit vid dina besök!

  Så mysigt ni haft det under pingsten! Hos oss har man strukit bort annandag pingst från almanackan, så den är inte en helgdag längre! Vi fick en nationaldagen istället (och som ingen bryr sig lika mycket om!)

  Härliga bilder och speciellt gillade jag lilla Sara fångad i farten! :)
  Bekkeblom låter mycket vackrare än det vi säger om samma blomma: kabbeleka! Måste också berätta att i Sverige är inte maskros och hästhov samma blomma! Hästhoven blommar jättetidigt på våren och han tjock, liksom delad (eller avdelad i olika bitar?) stjälk, medan maskrosens är helt rak och odelad.
  Kram Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia, så koselig at du har tatt deg tid å legge igjen kommentarer til meg, tusen takk!! Ja, vi hadde det flott i pinsen:) Så leit at svenskene har tatt bort 2 dag pinse som gjør at man kan ha mulighet for en langhelg. Så dere har endelig fått en nasjonaldag, og den har jo ikke dere tradisjon for å feire slik som oss. Dere skulle hatt begge dagene fri/ledigt!

   SÅ koselig at du likte bildene av Sara i farten. Du vet, mange av bildene er litt "everyday"-aktige, bare en beskrivelse av et liv.

   Bekkeblom heter også Soleie hos oss, fint det også, kommer jo fra Soleiefamilien.

   Kabbeleka, hihi, var jo et artig ord da:) Det er nok det samme i Norge at hestehov og maskrose ikke er det samme. Jeg er aldri helt sikker på hva jeg ser når jeg ser bildet, jeg vet veldig godt hvordan en hestehov er og en løvetann. Er maskros og løvetann det samme, det må jeg sjekke.

   Ja, sjekket det, jo det er det samme. Ja, jeg ser stor forskjell på hestehov og løvetann. Løvetannen er større og kraftigere. Hestehoven blomstrer tidlig om våren her også, men du vet, våren kommer mye senere her enn i Skåne:)

   Håper du nyter livet og fotografiapparatet og begge deler, stor klem fra Kjersti

   Slett