Velkommen til bloggen min

fredag 7. september 2012

To av bildene mine ble både forside og bakside på bladet til ME-foreningen


Det var veldig veldig hyggelig at ME-foreningen ville bruke to av mine bilder i medlemsbladet sitt. Det satte jeg pris på. Vi liker jo alle at noen har bruk for oss på en eller annen måte.


6 kommentarer:

  1. Gratulere Kjersti fine bilder du tar. Kjekt at de blir brukt slik at mange kan se de.
    Ha en fin helg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk; Hilde!! ja, var artig at det ble brukt.)) Ha en fin helg du også, hilsen Kjersti

      Slett
  2. Gratulerer, så flott at du får publisert bilder i trykksaker også! Flotte bilder!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Grete! Ja, var morsomt, blir litt stolt også:))) Ha en fin helg og takk for kommentaren!! Kjersti

      Slett
  3. Grattis igen, Kjersti! Så skojigt för dig! Klart du ska vara stolt och bilderna är ju jättefina också! En ögonblicksbild av den där droppen, som säkert strax efter trillade ner och gåsen som är så genomlyst att den nästan blir blå, det är magin med fotograferandet det!

    Svar: Först, stort tack för härlig kommentar! Jag har inte använt några nya objektiv till trollsländorna, utan bara 300 mm objektivet. Jag stod en bit ifrån och zoomade in dem. Sen har jag bara ett 18 -55 mm objektiv. Ska vi ut, så tycker jag fortfarande det är krångligt att ta med mig en massa olika objektiv, så det blir det "långa" som sitter på.
    Ha det gott, Kjersti! Kram Pia

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, Pia, tusen takk:) Ja, det er skojigt! Må ta med gledene som livet har å by på. Bildene ble jo litt sämre fordi jeg har avfotografert dem. Ja, den dråpen var viktig for bildet syns jeg. Gåsen er et av min pappas yndingsbilder. Ja, vi håper jo å treffe på magien, og det er jo flere ting som skal klaffe for å få til et bra bilde.

      Takk for svar også, Pia:) Så du bruker 300 mm til makro. Jeg har aldri brukt tele til makro, men jeg vet det går, det må jeg teste ut. Ja, du må stå litt fra så du ikke kræsjer med nærgrensen. Jeg kjenner meg igjen i det å ha med mange objektiv, så her er det også ofte det "lange" som sitter på, mitt går bare til 200 mm, men jeg har et sigma som går til 500, men det er bare så altfor tungt. Orker nesten ikke løfte det.)) Ha en superfin uke, Pia, med klem fra Kjersti

      Slett