Velkommen til bloggen min

lørdag 16. juni 2012

Sommeren er her og bloggen min ligger litt brakk


Det er sommer. Tiden er jo noe som kommer, sier mange, men tiden både kommer og går. Og jeg tok meg selv i å tenke at jeg venter på sommeren, men den er her NÅ selv om det regner og varmegradene lar vente på seg.


Bildene her er tatt for et par uker siden. Jeg gleder meg til ferie, og til å reise bort noen uker. Det skjer mye framover, og jeg vet ikke om jeg rekker å blogge noe særlig. Men jeg har jo skrevet blogg veldig ofte i et par år. Kanskje på tide å roe litt ned. Jeg ser på andre som blogger også, at mange tar seg en pause etter hvert.


Gåsunger er da noen søtingerSigmund har vært oppe i statistikk på Blindern, samt levert hjemmeoppgave i samme tema, vært i Sverige på møter, skal til Odense og holde to foredrag. Dette er veien til hans doktorgrad. Samtidig jobber han over 100%. For å balansere det hele tar jeg det veldig med ro og prøver å ta vare på ham. Det blir godt for ham å få sommerferie.

Portrett av en hettemåke

SothøneToppand
Her har de vokst seg større.

Kjempekul hettemåke. Ser på meg til og med.Sivhøne

Ekte kjærlighet mellom to måker som er frustrerte over at de ikke får opp den vakuumpakkede maten som lå utenfor butikken.


Ønsker deg som er innom bloggen min fine sommerdager! Husk at sommeren er NÅ, da!


8 kommentarer:

 1. Du har så mange fantastiske fuglebilder. En ren nytelse å se på. Julie

  SvarSlett
 2. Flotte fuglebilder-igjen!
  Og JA! Sommeren er her, men dessverre den heller kalde utgaven. Ikke akkurat sitte på verandaen i lange sommerkvelder-varianten. Men mindre du finner fram ulltrøye, ullsokker og masse tepper, da. Heldigvis går det veldig godt å kose seg inne, med venner, hobby eller lesestoff!
  Ha en fin sommer og kos deg-dere uansett temperatur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Grete! Det er ikke akkurat sommervarme nei, men det kommer. Det går alltid godt å kose seg inne. Man kan jo velge å enten fylle seg med irritasjon over kjølige dager eller nyte øyeblkket uten å fokusere på været. Men klart vi venter alle på sommervarmen. Den må da komme. Vi må jo håpe på det:) Ha en fin sommer du også, og takk for at du la igjen kommentar.)

   Slett
 3. Hei Kjersti,
  tusen takk for knallfine bilder. Nyyyter hver gang!!
  Se på "leggene" til andungene du! Har lagt merke til de før. Skulle tro de var på trenings studio!!! Hehehe
  Herlig bare!!!
  Ha en fin dag! Her er det lummert og tordenvær, ekkelt rett og slett!!
  Hilsen Annette (som er trett idag OG)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Annette! Håper du ikke er like trett i dag. Så koselig at du nyter bildene. Tusen takk til deg også for vakre bilder i mail. Svar kommer etter hvert. "Leggene" til andungene er så sterke, passer med kommentaren din om "treningsstudio", hehe:)) Ja, de er herlige. Nå har jeg ikke vært ved Østensjø på over 2 uker, regner med at de er i vill vekst. Ha en nydelig sankthansaften. Her er det sol og blå himmel, akkurat som vi ønsker oss den norske sommeren:) Klem fra Kjersti

   Slett
 4. Hej Kjersti!
  Du har så många fina bilder här i detta inlägget, så jag vet inte ens vad jag ska skriva! Alla är såå superbra!

  Men vem går och "tappar" sån mat utanför affären! Stackars måsar!
  Kram Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Pia! tusen takk! Så koselig at du syns det var mange fine bilder. Ett av dem er nå veggbilde på en fotogruppe på facebok. Blir mye skryt:) Igjen TUUUSEN TAKK!

   Ja, hvem "slipper" mat utenfor affären, du skjønner, det var utenfor en butikk og der sto det søppelcontainere (boss?), mulig det har ligget der. Jeg satt med tele så jeg så ikke før etterpå at de ikke fikk opp plasten. Du reagerer presis som jeg. Og jeg ville ha åpnet dem om jeg hadde sett at de slet så fælt. Søte, grådige måker.))

   klem fra Kjersti

   Slett