Velkommen til bloggen min

fredag 23. august 2013

Været som møtte meg da jeg kom hjem fra ferie i bilder! Men nå skinner sola igjen!


Det her vært vidunderlig sol i hele sommer så å si. Idet vi krysset kommunegrensa på vei hjem, forsvant solskinnet og regn og hagl høljet ned:) Det var helt greit og veldig fascinerende da det lynte og tordnet og var skikkelig vær. Nå har jeg slått meg til ro med at jeg er hjemme, det går fint, hviler og rydder og går til helseavtaler.


Ønsker deg som er innom bloggen min en riktig god helg!! Ekstra ønske til deg som er syk!

Klem fra Kjersti


8 kommentarer:

 1. Hei på deg Kjersti :)
  Som alltid, fantastiske bilder:) Vær er fasinerende og det blir så flotte bilder av det :) Vi hadde samme været her og jeg ble stående på terrassen og bare nyte, gispe, le og være totalt forundret over det som skjedde foran øynene mine... Torden, lyn, vind, hagl, regn og sol på en gang...

  Takk for at du deler med oss og kos deg hjemme og bygg krefter Kjersti og ta godt vare på deg selv, selv om jeg vet du blir tatt godt vare på av Sigmund også :)

  Ønsker dere en riktig god helg, kos dere og nyt hverandre:)

  Gode klemmer til deg og dine fra meg <3 Klemklemklemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære VIbeke! Tusen takk for kommentar! Så koselig! Ja, vær er fascinerende. Jeg gjorde som deg, sto på verandaen og gipset og lo og nøt det hele. Og så haglene fylle hendene mine.

   Takk for gode ønsker, ja, nå må jeg lade batteriene litt. Ta godt vare på deg selv du også, og ja, vi har mennene våre, det beste som er med snille menn!

   Ønsker deg en fin uke!!

   Gode klemmer med gode ønsker om alt det beste fra Kjersti <3<3<3

   Slett
 2. Tak for billeder og hilsen. Dengang solen bare skinned;o) Jeg skal til Dansk Patchwork Forenings årsmøde i Herning i morgen.
  God weekend til dig.
  Quiltehilsen fra
  Rita Strange Jensen

  SvarSlett
  Svar
  1. KJære Rita, så hyggelig at du er innom her da, tusen takk for kommentar. Og du har nå vært på Dansk patchwork forenings årsmøte i Herning, det tenker jeg har vært fin!! GOD UKE ønskes deg med quiltehilsen fra Kjersti

   Slett
 3. Tusen takk Kjersti! En riktig god helg til deg og dine også.Klem Tove Lindquist Andersen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kommentar, Tove! Har ikke fått svart før nå da jeg var borte i helgen, ønsker deg en riktig god uke! klem fra Kjersti

   Slett
 4. Hehe, ferien er slutt, og den grå hverdagen er tilbake ;-) Neida, fascinerende med litt vær, og ikke minst at det kan skifte så fort.
  Nå håper vi på solrik høst!

  God helg til deg også!

  Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tonje!! Hehe, ja, det kom regn sammen med ferieslutt, heldigvis har været vært nydelig igjen, og nå er det blomstrende full og vakker sensommer. Det er spennende med skiftende vær!
   Vi får håpe på en vakker og solrik høst!
   Tusen takk for hilsen og jeg rakk ikke å ønske deg god helg, men ønsker deg en god uke.) :)

   Kjersti

   Slett